• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Područni fudbalski savez Doboj ima novog predsjednika!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na vanrednoj izbornoj sjednici Skupštine Područnog Fudbalskog saveza Doboj večeras je, u hotelu Integra u Doboju, za novog predsjednika ovog Saveza izabran Miroslav Kršić, dugogodišnji fudbaler, a danas uspješan predsjednik Fudbalskog kluba Sloga.

 Miroslav Kršić novi predsjednik PFS Doboj Izvor: FS RS/Promo

Kršić je jednoglasno izabran glasovima 20 prisutnih od ukupno 25 delegata Skupštine, a nakon njegovog izbora održana je i redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine PFS Doboj na kojoj su prihvaćeni Izvještaj o radu za 2021. godinu i Plan i program rada za 2022. godinu.

Kršić je na predsjedničkoj poziciji zamijenio Petra Jelića iz Modriče, koji je prije pola godine podnio ostavku iz privatnih porodičnih razloga.

Večerašnjom Skupštinom predsjedavao je Mirko Gojić, potpredsjednik PFS Doboj, a istoj su prisustvovali i Vico Zeljković i Ognjen Valjić, predsjednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predsjednik Zeljković je pozdravio skupštinske delegate, poželio im uspješan rad i istakao da je PFS Doboj jedan od glavnih oslonaca fudbalskog sistema Republike Srpske, Savez masovnosti i entuzijazma što se vidi i po rezultatima klubova iz ovog područja, u prvom redu Sloge, ali i činjenice da stadion “Doktor Milan Jelić” u Modriči, jedini uz Gradski stadion u Banjaluci, ispunjava UEFA kriterijume za odigravanje evropskih utakmica.

"PFS Doboj je jedna od perjanica našeg fudbala i mi ćemo sa republičkog nivoa, koliko budemo u mogućnosti, i dalje podržavati ovaj, ali i sve ostale područne saveze, kao i klubove, na svim nivoima, Kao što je poznato odluka o pomoći klubovima je još uvijek na snazi i vrlo brzo ćemo krenuti u realizaciju isplate sredstava na ime 50 odsto kotizacije i troškova službenih lica. I dalje ćemo sve da radimo u interesu klubova i fudbala", istakao je Zeljković, a prenio sajt FS RS.

Fudbalski savez Republike Srpske čestitao je Miroslavu Kršiću na izboru za novog predsjednika Područnog Fudbalskog saveza Doboj i poželio uspješan i plodonosan rad.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC