• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čeka tri kiksa u Ligi šampiona - ovo je istorijska šansa: Skok crveno-bijelih je impresivan - sanjaju treći šešir

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ukoliko Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige šampiona ove sezone, nije sigurno da će se naći u četvrtom šeširu!

 Crvena zvezda može u treći šešir Lige šampiona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda od 19 časova igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pjunikom i poslije 5:0 u Beogradu tu je praktično već sve gotovo. Sve je gotovo i u dvomeču Apolona i Makabija iz Haife gdje je izraelski tim pobijedio sa 4:0 u prvom meču.

Dok crveno-bijeli čekaju duele sa Makabijem, gledaće na tri meča koji se igraju u utorak uveče! Razlog tome je što ukoliko tri nosioca iz tih parova ispadnu prije grupne faze, crveno-bijeli će uspjeti da uđu u treći šešir Lige šampiona!

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli su trenutno treći ispod crte, a prva iznad crte za treći šešir je Benfika. Portugalski tim je savladao Mitjiland 4:1 na svom terenu i sada će teško ispustiti toliku prednost, ali opet nije nemoguće. Naravno što se Benfike tiče na "Marakani" se nadaju da bi u plej-ofu "orlovi" mogli da kiksnu protiv Šturma ili Dinamo Kijeva. 

Drugi meč koji će tim iz Beograda gledati je duel Rendžersa i Rojal Uniona iz Belgije. Tu je već šansa za kiks velika, jer je Rojal Union pobijedio 2:0 na prvom meču, a Zvezdi je neophodan kiks Škota. Na "Ajbroksu" je sve moguće, ali je realno prednost Belgijanaca ozbiljna.

Posljednji meč na koji će biti obraćena pažnja je duel na "Maksimiru". Dinamo iz Zagreba je savladao Ludogorec sa 2:1 u Bugarskoj i odnio lijepu prednost u Zagreb, ali ne blistaju "modri" ove sezone i samo jedan pogodak bi mogao da im napravi problem. 

Ipak, čak i da kiksnu svi ovi timovi, Crvena zvezda mora da brine prije svega o sebi. Prvo mora da se završi posao u Jermeniji, a potom slijedi dvomeč sa najvjerovatnije Makabijem. Tek onda ćemo vidjeti u kom bi potencijalno šeširu mogli da se nađu crveno-bijeli.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoko

Prvo pobedite(izbacite),Macabi,pa onda. I ne mislite fa ce biti lako pogotovo tamo,srecno!!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC