• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvojica igrača su pametnija od Barselone - prevara nije uspjela: Trebalo da budu pojačanja, a mogu odmah da odu!

Autor Dušan Ninković

Ovako nešto nikada nismo vidjeli u nekom od evropskog velikana.

 Barselonu-napustaju-dva-letnja-pojacanja. Izvor: Profimedia

Možda i najluđi prelazni rok u fudbalskoj istoriji pokušava da izvede Barselona ovog ljeta. Iako je gotovo svima u klubu jasno da je finansijska situacija katastrofalna i da će biti jako teško registrovati nove igrače za sezonu, pojačanja konstantno stižu u redove španskog velikana. Ali, čini se da su dvojice novajlija bili pametniji od ostalih!

Po informacijama koje stižu iz Španije, Andreas Kristensen i Frank Kesi su u ugovore sa Barselonom stavili neobičnu klauzulu. Ukoliko klub ne uspije da ih registruje za prvo kolo Primere tj. do vikenda - oni mogu kao slobodni igrači da napuste "Kamp Nou".

Obojica fudbalera su u klub stigli ovog ljeta kao slobodni agenti, nakon što su im istekli ugovori u prethodnim timovima. Kesi je godinama nosio dres Milana i trebalo je da bude osvježenje u veznom redu, dok je nekadašnji član Čelsija Kristensen bio viđen kao standardan igrač u odbrani za naredne sezone. Ipak, moglo bi da se desi da nijedan od njih ne debituje za klub.

Zapravo, njihov ostanak iz ove perspektive djeluje kao naučna fantastika. Barselona nema način da registruje nove fudbalere, a prvi meč je na programu u subotu od 21:00 protiv rajo Valjekana. Teško je očekivati da se novajlije u velikanu španskog fudbala u tim trenucima nađu na terenu.

Podsjećamo, i pored toga što ne uspjeva da ispuni finansijski fer-plej, Barselona je rasipnički trošila novac tokom ljeta. Pored njih dvojice klub su pojačali dosadašnji štoper Sevilje Kounde, krilo Lidsa Rafinja i Robert Levandovski, najveće pojačanje ljeta. Po svemu sudeći, Barselona bi do kraja prelaznog roka željela i Bernarda Silvu u svojim redovima, ali je pitanje kako će to izvesti!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC