• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa kao mafija, a Laporta idiot sa velikom glavom! Slavni fudbaler ih brutalno izvrijeđao - Sramota je igrati za njih!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji igrač Real Madrida Rafael van der Vart nema problem da kaže šta misli o trenutnoj situaciji u Barseloni.

 barselona mafija laporta idiot  Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/TheEuropeanLad

Barselona nije dobro počela novu sezonu pošto su u prvom kolu Primere remizirali 0:0 protiv Rajo Valjekana. Nije im pomoglo ni što su uspjeli da registruju svoja impresivna pojačanja poput Roberta Levandovskog, Franka Kesija, Rafinje, Andreasa Kristensena i Žulsa Kundea.

Oni su uprkos velikim finansijskim problemima uspjeli da "isteraju" svoje i dovedu skupojcena pojačanja, a sve to je razbjesnilo nekadašnjeg fudbalera Rafaela van der Varta.

Možda će vas zanimati

Da bi Barselona uspjela da registruje sve te igrače, morali su da prodaju dijelove svoje imovine i televizijskih prava, a bivši ofanzivac Real Madrida je gostovao u jednoj holandskoj emisiji gdje je u svom stilu "prozvao" čelnike Barse.

To je naročito bio slučaj za Đoana Laportu, predsjednika Barselone - njega je Van der Vart proglasio 'idiotom', a Barsu uporedio s mafijom.

"Kako zaboga možete da kupujete igrače kad nemate novca? Smatram da je to sramota. I Laporta koji se svuda smije svojom velikom glavom. Ovaj čovjek misli da je kralj, ali ja mislim da je pomalo idiot", počeo je Van der Vart.

On se potom osvrnuo na tretman Frenkija de Jonga, kojeg klub na sve moguće načine pokušava da otjera iz kluba ne bi li zaradio dosta novca.

"Ne možete ovako da postupate s ljudima. Frenki zarađuje previše? Potpišete ugovor i onda ispunite ugovor, a ne ovako. Barsino ime je postalo jako loše. To je sjajan klub i svi žele tamo da igraju. Ali od sada drugačije sudimo i mislim da je sramota igrati za njih", poručio je Van der Vart.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC