• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziva povreda u HNL-u, Varaždin i bez kapitena zaustavio "najboljeg trenera regije"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dok uprava Osijeka i Nenad Bjelica vode tihi rat, ekipa nastavlja sa lošim rezultatima.

 Osijek i Nenad Bjelica ponovo kiksnuli  Izvor: DANIEL KASAP/EPA

Prošle sezone Osijek je bio jedan od kandidata za titulu u HNL-u, a ove nije ni blizu, iako ih i dalje vodi Nenad Bjelica, koga su pojedini hrvatski mediji proglasili za „najboljeg trenera regije“.

Već duže vrijeme traje tihi rat Bjelice sa upravom koja uprkos lošim rezultatima ne smije da ga otpusti zbog milionskih penala koje bi morala da mu isplati, a isto tako ni Bjelica ne smije da podnese ostavku jer bi se automatski odrekao ogromnog novca s obzirom da prima mjesečnu platu od 100.000 evra.

Istovremeno ekipa igra katastrofalno, a crni niz bez pobjede produžen je u nedjelju na četiri utakmice s remijem 2:2 protiv Varaždina.

Uspio je Osijek da konačno postigne gol nakon 400 minuta, mrežu je zatresao Vedran Jugović i doveo Osijek u vođstvo, ali su fudbaleri Varaždina dva puta stizali njihovu prednost i na kraju izborili remi 2:2.

Uskjeh gostiju utoliko je veći jer su nakon samo pola sata igre ostali bez svog kapitena igora Postonjskog, čija povreda je obilježila duel u Osijeku.

Bio je to užasan sudar Postonjskog i Caktaša, nakon čega su obojica ostali na zemlji, ali je kapiten Varaždina izvukao deblji kraj i doživio jezivi prelom noge.

Nekoliko minuta ukazivala se pomoć Postonjskom, neki od njegovih saigrača nisu smjeli ni da gledaju prizor, a na kraju je odvezen u bolnicu i prema prvim informacijama noga mu je nakon loma operisana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC