• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin hoće na Mundijal, opet je dao gol!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Joveljić nastavlja da postiže izuzetno važne golove za Los Anđeles Galaksi, uprkos činjenici da nema veliku minutažu.

 dejan joveljić pogodio iz penala za la galaksi  Izvor: Twitter/@LAGalaxy/Printscreen

Nema stajanja za Dejana Joveljića - nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ne prestaje da trese mreže u MLS ligi!

Srpski internacionalac ne odustaje od ideje da možda proba i uspije da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija i bude deo "orlova" na Svjetskom prvenstvu, pošto je novim pogotkom i to u 92. minutu spasio svoj tim!

Napadač Los Anđeles Galaksija ne dobija baš preveliku minutažu u timu, prije svega zbog prve zvijezde i kapitena Havijera Ernandeza "Čičarita", ali to ne znači da svoje šanse u igri ne koristi.

Naprotiv. Joveljić je u remiju Los Anđeles Galaksija i Sijetl Sounders postavio konačan rezultat na 3:3 i tako spasio svoju ekipu poraza pred domaćim navijačima. I ponovo je to učinio po ulasku s klupe.

Joveljić je u 70. minutu zamijenio upravo Ernandeza, strijelca prvog gola na meču, a u 92. minutu je bio zadužen za izvođenje penala. Srpski napadač je bio smiren i lako pogodio, a LA Galaksi je to na društvenim mrežama otprilike propratio riječima "hladan kao špricer".

Bio je to 10. gol za Joveljića u MLS ligi, što je impozantan učinak kada se zna da je na terenu proveo tek 786 minuta! Samo šest puta je počinjao meč u prvoj postavi, a 17 puta ulazio u igru s klupe. Imajući u vidu da postiže gol na svakih 78 minuta koje provede u igri, niko u MLS ligi ne može da se pohvali da ima tako efikasnog golgetera.

Inače, Joveljić ima još četiri gola u ostalim takmičenjima za Galaksi. Možda bude bio i na oku selektora Piksija za neka naredna okupljanja "orlova". Istina, Srbija ima već trojicu sjajnih napadača u vidu Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića, ali znamo i da Stojković voli da sve karte baca na napad...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC