• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović doveo Džigija Ninkovića, za Borac potpisao i Alen Jurilj

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Nikola Ninković i Alen Jurilj novi su igrači Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke.

 Nikola Ninković, FK Borac Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Ofanzivni vezista Ninković i Jurilj, koji igra na krilnim pozicijiama, pojačaće crveno-plave u nastavku sezone, potvrdio je direktor Borca Bogoljub Zeljković za ATV.

Ninković (27) je prošao omladinsku školu FK Partizan, a najveći dio svoje karijere proveo je u Italiji braneći boje Đenove, Kjeva, Askolija, Empolija i Breše.

Jurilj (26) u Banjaluku dolazi iz slovenačkih Domžala. Ponikao je u zagrebačkom Dinamu, a tokom karijere već je nastupao u Premijer ligi BiH u kojoj je nosio dres Širokog Brijega. Rođen je u Zagrebu, a nastupao je za mladu reprezentaciju BiH.

"Možemo da budemo zadovoljni što smo uspjeli da u svoje redove dovedemo Nikolu i Alena od kojih očekujem da dodatno pojačaju, prevashodno, napadačku liniju našeg tima. Radi se o veoma kvalitetnim igračima koji mogu da naprave razliku na terenu, a shodno tome i da donesu dodatnu snagu u našu ekipu. Vjerujem da će se lako uklopiti u tim i da će vrlo brzo pokazati šta znaju na terenu", rekao je Zeljković.

Nikola "Džigi" Ninković bio je velika želja trenera Borca Nenada Lalatovića koji je na njegovom dolasku insistirao još od prvog dana priprema za novu sezonu.

"Sa Nikolom smo dugo pregovarali i sada su se kockice posložile. Nenad Lalatović nije krio želju da ga vidi u našim redovima smatrajući da bi bio veliko pojačanje za naš klub. Na kraju smo uspjeli da dogovorimo sve detalja, a sada je na Ninkoviću da uđe u pravu formu i da opravda povjerenje stručnog štaba i svih u klubu", kaže Zeljković.

Fudbaleri Borca upisali su i treću pobjedu u minula četiri premijerligaška kola, a u velikom derbiju juče su savladali ekipu Zeljezničara iz Sarajeva sa 2:1.

"Moram da pohvalim naše fudbalera i da im čestitam na pobjedi. Nije bilo nimalo lako. Uslovi za igru su bili otežani, ali smo od početka do kraja bili borbeni i željni trijumfa. Na kraju smo to uspjeli. Smatram da kad god izađemo na teren sa takvim gardom, sa velikom željom i borbenošću, rezultat ne može da izostane. Imamo dobru ekipu koja napreduje iz dana u dan i sigurno da ono najbolje tek predstoji. Za promjene uvijek treba vrijeme i strpljenje, a mi smo na dobrom putu", zaključio je Zeljković.

(Mondo)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Tesko nama ako se pokaze kao ova ostala njegova pojacanja na kojima je on insistirao!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC