• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović psovao i šutirao flašicu, oglasio se trener: "Ako je Luka ljut..."

Autor Dragan Šutvić

Srpski napadač Luka Jović je bio bijesan kada ga je Vinćenco Italijano zamijenio u remiju Empolija i Fiorentine (0:0), a evo šta na to kaže trener.

 trener fiorentine o psovkama luke jovića  Izvor: YouTube/TV Arena sport/Printscreen

Fiorentina je odigrala vrlo lošu utakmicu u gostima protiv Empolija i vraća se samo sa bodom u džepu (0:0), što je svakako ispod očekivanja, posebno jer su posljednjih 25 minuta igrali sa igračem više.

Srpski napadač Luka Jović uspio je da izbori isključenje Sebastijana Luperta u 67. minutu, međutim nije ostao na terenu da "dovrši" posao jer ga je trener Vinćenco Italijano izveo iz igre u završnici. Zbog toga je Jović bijesno napustio teren, šutnuo je flašicu i opsovao pred kamerama, evidentno bijesan nakon ove partije...

Kao i svaki napadač, Jović se nadao da će ostati na terenu i da će dovesti svoj tim do pobjede, međutim Italijano je odlučio da na teren pošalje Kabrala, Brazilca koji je zimus došao kao direktna zamjena za Vlahovića.

"Poznajem veoma dobro Jovića, to je fantastičan momak. Ako je ljut, to je zato što nije postigao gol, tako da to nije problem. Mora još samo da poradi na fizičkoj spremi, kvalitet koji posjeduje je već nevjerovatan", poručio je Italijano na konferenciji za medije na kojoj je "spustio" tenzije.

Iako je Jović postigao gol na debiju prethodnog vikenda protiv Kremonezea, bio je frustriran koliko njegov vezni red nije mogao ništa da kreira na stadionu Empolija, tako da je uglavnom bio izolovan.

Za skoro 90 minuta na terenu, svega 16 puta je imao dodir sa loptom. Nije uspio da uputi nijedan udarac ka golu rivala i to ga je očigledno pogodilo, posebno jer je uspio da pomogne svojoj ekipi da izbori isključenje i tako olakša poziciju na terenu, međutim nije ostavljen da "dovrši posao".

Pogledajte izmjenu i bijes Luke Jovića!

Pogledajte

00:21
Luka Jović besan napušta teren
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC