• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda prodala Milana Pavkova: Završen veliki posao, crveno-bijeli zaradili!

Autor Dragan Šutvić

Rastanak srpskog šampiona i snažnog napadača koji je kupljen 2017. godine.

 crvena zvezda prodala milana pavkova  Izvor: MN PRESS

Gotovo je, Crvena zvezda je prodala Milana Pavkova! Snažni napadač iz Begeča seli se u Saudijsku Arabiju i pod komandom nekadašnjeg fudbalera Partizana Vuka Rašovića nastupaće za ekipu Al Fejha. Crveno-bijeli će od tog transfera dobiti tačno milion evra, a i snažni napadač će finansijski odlično proći.

Po informacijama koje su stigle u Srbiju, Milan Pavkov će zarađivati čak 750.000 evra po sezoni u klubu iz Saudijske Arabije.

Iako je posljednji dodir sa loptom u crveno-belom dresu bio autogol koji je srpskog šampiona "preselio" u grupnu fazu Lige Evrope i zbog kojeg je "Mića" plakao, navijači Zvezde pamtiće Pavkova po nekoliko legendarnih golova. Između ostlaog, Milan je tresao mrežu Partizana, Milana, Liverpula i brojnih drugih klubova - nekada za velike pobjede u domaćim i evropskim okvirima, nekada za izjednačenje i davanje nade da u drugom meču može da se napravi čudo.

Pogledajte suze Milana Pavkova nakon autogola protiv Makabija iz Haife:

Sa statusom junaka iako je posljednja epizoda bila tragična, Milan Pavkov napušta Beograd. U klupsku kasu donosi novac, a mnogo više miliona stiglo je u klub njegovim partijama na terenu. Velike stvari krenule su još od Salcburga gde je njegov sukob sa Pongrančićem pokrenuo ekipu Vladana Milojevića, a završava se šestom grupnom fazom evropskih takmičenja u isto toliko godina!

Ukupno gledano, Pavkov se višestruko ispaltio Crvenoj zvezdi. Plaćen je samo 300.000 Radničkom iz Niša u kojem je prvo ostao na pozajmici. Zatim je u Zvezdi odigrao 152 meča i postigao 59 golova, od kojih su mnogi kultni za navijače srpskog šampiona.

Po svemu sudeći, ovo nije jedini transfer napadača koji će Zvezda napraviti do kraja ljeta. Još juče pisali smo da se dva kluba sa sjevera Evrope raspituju za Ohija Omoižuanfa, koji će verovatno dobiti dozvolu da napusti klub za cifru između 1.500.000 i 2.000.000 evra!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Kud ne ode prije 7 dana.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC