• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda traži 2.000.000 evra za trećeg napadača: Stigla ponuda u klub, crveno-bijeli čekaju još jednu!

Autor Dragan Šutvić

Nakon tek nešto više od šest mjeseci u Boegradu, Ohi Omoižuanfo mijenja sredinu.

 ohi omoižuanfo napušta crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima ponudu za napadača Ohija Omoižuanfa, ali ona za sada ne zadovoljava klupske čelnike! Iako je od dolaska Aleksandra Pešića norveški napadač tek treća opcija u timu Dejana Stankovića, srpski šampion ne želi tako lako da ga pusti iz kluba.

Za početak, odbijena je ponuda teška 1.000.000 koju je u Boegrad poslao Brondbi. Po informacijama koje ima danski portal "Ekstra Bladet", srpski tim očekuje između 1.500.000 i 2.000.000 evra za napadača koji u ovoj sezoni nema značajniju ulogu u Stankovićevom timu.

Možda će vas zanimati

Zvezda bi taj novac mogla da zaradi jer po informacijama istog portala danski klub nije jedini koji je zainteresovan. Uključivanje u trku za potpis Ohija njegovog nekadašnjeg kluba Moldea podiglo bi cijenu norveškom napadaču, pa bi dva tima morala da se nadmeću za kupovinu igrača koji je od januara u Zvezdinom dresu. Crveno-bijeli bi tada birali kome žele da ga prodaju, ali za sada je u klub stigla ponuda samo ekipe iz Danske.

Bila koja od te dvije opcije mogla bi da oživi karijeru napadača koji je u tekućem prvenstvu odigrao samo 18 minuta za crveno-bijele i to u nimalo neizvjesnom duelu protiv Kolubare. U međuvremenu je Zvezda ispala iz kvalifiakcija za Ligu šampiona od Makabija iz Haife, a Ohi nije dobio priliku da zaigra i pored osam napravljenih izmjena u dva meča.

Od dolaska u Beograd, Ohi Omoižuanfo imao je dvije potpuno različite uloge u Stankovićem timu. Na samom početku djelovao je kao pun pogodak pošto je pogađao na gotovo svakom meču u Superligi - između ostalog i protiv Partizana kad je zvezda bila na "-5" - a sada kad je rastanak blizu on djeluje kao promašaj jer u posljednje vrijeme uopšte ne dobija priliku da igra. Po svemu sudeći, norveški napadač će napustiti klub nakon 23 meča, 11 postignutih golova, jedne asistencije i dva osvojena trofeja u prethodnoj sezoni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročtiajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC