• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Makabija: Igrači Zvezde vikali jedni na druge! Šveđanin rekao šta se događalo u tunelu Marakane

Autor Dragan Šutvić

Danijel Sundgren je bio strijelac za Makabi Haifu u utorak uveče, kada su u Beogradu eliminisali Crvenu zvezdu iz borbe za Ligu šampiona.

 igrač makabija o tunelu marakane Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspjeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto ih je u tome spriječila ekipa Makabija iz Haife. Izraelci su ogroman uspjeh u Beogradu napravili zahvaljujući autogolu Milana Pavkova u završnici utakmice.

Pavkov je otišao iz Zvezde samo par dana kasnije, ali jedan od najboljih igrača u timu Makabija u utorak uveče bio je Danijel Sundgren. On je sada detaljnije govorio o podvigu protiv Zvezde.

Možda će vas zanimati

Šveđanin je bio strijelac prvog gola Makabija, koji je Izraelce vratio u igru u tom dvomeču, a za izraelske medije se prisjetio detalja sa utakmice.

"Bio sam smiren na početku, ali prvo poluvrijeme je bilo noćna mora, upali smo u deficit od dva gola. Desilo se da mi je došla lopta, znao sam da je ostalo malo vremena do kraja poluvremena, pa sam odlučio da šutiram iz daljine, što inače ne radim često. Ali kada udarim loptu, znam da budem opasan. Njihov golman je pogriješio, a istog trenutka kada je lopta ušla u mrežu znao sam da sam timu dao novu dozu motivacije", otkrio je Sundgren.

On kaže da je na poluvremenu primetio da su igrači Zvezde nervozni.

"Osjetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera na stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pjevalo. Taj tunel do terena je dugačak 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to 'bolesno' iskustvo."

Makabi sada čeka žrijeb grupne faze Lige šampiona, nakon sjajnog dočeka u Haifi.

"Imali smo lud, fantastičan doček navijača na aerodromu. Mislim da niko od nas još nije svjestan dostignuća. Ostvario sam dečački san. Nekada mi je bila čista zabava da sjedim i gledam žrijeb za Ligu šampiona, a sada sam i ja njegov dio. Nadam se da ćemo izvući najjače rivale", poručio je Sandgren.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC