• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape u vezi sa transrodnom manekenkom? Do 16. godine bila muško, slikala se gola za "Plejboj", a sad ljubi zvijezdu PSŽ

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mediji u Francuskoj ponovo su usmjereni na Kilijana Mbapea, ali sada ne zbog vradžbina, već njegovog ljubavnog života.

 Kilijan Mbaše u vezi sa transrodnom osobom Izvor: Profimedia/Instagram/supa_ines/printscreen

Kilijan Mbape ne prestaje da biva u centru pažnje fudbalske javnosti. Napadač Pari Sen Žermena je prvo mjesecima tjerao sve da razmišljaju hoće li konačno preći u Real Madrid, ali je riješio da ostane u Parizu.

Od tada se sukobljavao sa saigračima, nonšalantno ponašao na utakmicama, a govorilo se i da je između njega i Nejmara "sve puklo". Ali poslije navoda da se Mbape ponašao bahato, sada je u centru pažnje iz drugih razloga - francuski mediji bruje o djevojci s kojom izlazi!

Možda će vas zanimati

Mbape se ovih dana pominje u medijima i zbog priča da je Pol Pogba platio vrača ne bi li se on povrijedio, ali pažnju privlači i njegov ljubavni život. Prije nekoliko mjeseci, Mbape je okončao vezu s glumicom Emom Smet, a sada mediji tvrde da je u zagrljaju francuskog fudbalera Ines Rau. I ne bi to bilo toliko neobično da se ne radi o transrodnoj osobi!

Navodno, Ines je nova Mbapeova djevojka, a ona je poznata po tome što je 2017. postala prva transrodna osoba koja je pozirala za "Plejboj". Ova 32-godišnjakinja je porijeklom iz Alžira, ali je rođena kao muškarac. Sa 16 godina je odlučila da promijeni pol i sve do 24. godine nije otkrivala svoj novi identitet.

Niko nije znao da je transrodna osoba i da je do tinejdžerskih dana živjela kao muškarac. Inače, Ines je postala veoma popularna u svijetu mode. Sarađuje sa brojnim svjetski poznatim brendovima, za "Plejboj" je prije pet godina pozirala naga, a sada francuski mediji tvrde i da ima novog, poznatog i daleko mlađeg dečka, 23-godišnjeg Mbapea.

Ovo je Ines Rau, transrodna djevojka za koju tvrde da je u vezi sa zvijezdom PSŽ-a:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC