• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas ima novu djevojku - udovicu bivšeg igrača Barse: Marija poslije tragedije ljubi legendu Reala! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ljubavni život Ikera Kasiljasa je sve češće tema medija. Svi još uvijek pamte poljubac pred TV kamerama sa Sarom Karbonero, ali legendarni čuvar mreže Real Madrida je, reklo bi se, prebolio svoju bivšu suprugu.

 Iker-Kasiljas-nova-devojka-udovica-golmana-Barselone Izvor: Instagram/screenshot/mjpelina/YouTube/screenshot/Punto pelota

Prošlo je godinu dana otkako su legendarni Iker Kasiljas i Sara Karbonero objavili da se razvode. Kroz zajedničku objavu na društvenim mrežama, slavni golman Real Madrida i poznata španska novinarka objasnili su razloge rastanka, ali da će nastaviti da zajedno odgajaju svoju djecu, Martinu i Lukasa.

Ali španski mediji sada bruje o novoj Kasiljasovoj djevojci - to je Marija Hoze Kamačo, bivša fudbalerka koja je bila udata za nekadašnjeg igrača Barselone, a čiji je život obilježila porodična tragedija.

Jedan od najboljih golmana u istoriji je ponovo u centru pažnje i to nakon što se našao na naslovnici španskog magazina "Hello". Ranije se pisalo da je Kasiljas u vezi sa Rosio Osorno, ali je sada bio fotografisan u društvu Marije Hoze Kamačo. U"opširnom izvještaju" magazina, nalazilo se još nekoliko fotografija njihovih sastanaka na kojima su vrlo bliski.

Prema njihovim riječima, 41-godišnji Kasiljas je sa Kamačovom u vezi tri mjeseca. Ona će u oktobru proslaviti 44. rođendan, a u fudbalskoj karijeri bila je napadač. Nastupala je za ženske timove Barselone i Malage.

Međutim, njen život obilježila je i tragedija koja se dogodila u maju prošle godine. Njen tadašnji suprug Franses Arnau, oduzeo je sebi život u 46. godini. Arnau je svojevremeno bio golman Barselone, a njegovo tijelo bilo je pronađeno pored pruge u Ovijedu, gdje je radio kao sportski direktor u Real Ovijedu.

Marija ima dva sina tinejdžera iz braka sa Arnauom, a čini se da je sada u vezi sa još jednim, daleko slavnijim nekadašnjim golmanom. Mnogi su na društvenim mrežama primijetili i da Kasiljas i Kamačo objavljuju na društvenim mrežama fotografije sa istih mjesta, iako jedno drugo još uvijek 'ne prate'. Ovo je Marija Hoze Kamačo:

A ovo je Rosio Osorno, poznata influenserka za koju su mediji u Španiji tvrdili da je bila u kratkoj vezi sa Kasiljasom:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC