• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To što si me pitao je bruka i sramota! Jirgen Klop pobjesnio na novinara u Napulju: "Ti samo hoćeš naslov!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jirgenu Klopu se nije dopalo jedno pitanje na konferenciji pred meč Napolija i Liverpula.

 Jirgen-Klop-pobjesnio-na-novinara Izvor: Twitter/MirrorFootball/Screenshot

Njemački trener Jirgen Klop jedan je od najzahvalnijih novinarima za saradnju, međutim postoje situacije i kada se naljuti i "održi bukvicu" naočigled svih. Tako je bilo i u Napulju uoči meča Napolija i Liverpula na startu grupne faze Lige šampiona, pošto ga je pitanje jednog lokalnog novinara iznerviralo do te mjere da je automatski skinuo osmijeh sa lica, pa bio na korak od toga da napusti konferenciju za medije.

"Ovo nije prvi put da ste došli u Napulj...", počelo je pitanje poslije kog je Klop raširio osmijeh, ali onda se sve promijenilo: "Da li mislite da je grad opasan, pošto je Liverpul upozorio svoje navijače na mrežama?".

I prije nego što je pitanje prevedeno na engleski, Klop je počeo da se mršti i gleda u pravcu Italijana koji je od njega tražio utisak o Napulju, u kome jedva da će sastaviti 24 sata, vjerovatno bez šetnje gradom. Iznerviralo ga je što na tu temu mora da govori uoči velike fudbalske utakmice, pa se vrlo grubo obratio novinaru iz Napulja.

"To je sramotno pitanje. Želite da napravite neki naslov za novine. Ne razumijem vas. Jeste li vi iz Napulja? Da li mislite da je to opasan grad? Ja ne znam, ne živim u Napulju. Kada odem tamo krećem se od hotela do stadiona i vi mene sada pitate šta mislim o Napulju...", poručio je Klop blago povišenim tonom, a i od prevodioca je tražio da na taj način prevede njegov odgovor kako bi novinar "osjetio ton".

"Znate veoma dobro o čemu ljudi pričaju. Ako jedni navijači negdje sretnu neke druge navijače nešto može da se dogodi. To nema nikakve veze sa nekim gradom".

Jirgen Klop je poručio da nije došao "da puni naslovne strane", pa je dodao da ako nemaju šta pametnije - vratiće se u hotel.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC