• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haland nije najplaćeniji u Mančester sitiju! On je ispred Norvežanina, a iza čovjek koji je razočarao

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznate su zarade igrača u redovima "građana".

 Plate-igraca-Mancester-sitija-Holand-nije-najplaceniji Izvor: Profimedia

Mančester siti ove sezone želi da osvoji Ligu šampiona i jasno je da je to glavni cilj Pepa Gvardiole. U Premijer ligi su glavni favoriti, posebno poslije slabijih igara Liverpula, pa je tako fokus više prebačen na "ušati pehar". Uostalom, zato je i doveden Erling Haland. Da donese ono što je nedostajalo timu - golove napadača.

U javnost su isplivale zarade "građana" i ono što je iznenadilo mnoge jeste da Haland nije najplaćeniji u klubu. Ispred njega je jedan igrač, ujedno i "mozak" Sitija - Kevin de Brujne. Norveški fudbaler je odmah iza njega, dok je na trećem mjestu igrač koji je najviše razočarao od svih. Džek Griliš. Zanimljivo je i da je među najmanje plaćenima Bernardo Silva, koji se spominjao kao pojačanje Barselone.

Kada je u pitanju lista, cifre kažu sljedeće. Na prvom mjestu je De Brujne sa 400.000 funti nedjeljno, drugi je Holand sa 375,000 funti nedjeljno, pa onda Džek Griliš (300,000). Prate ga Džon Stouns (250,000), Rodri (220,000), Manuel Akanđi (180,000), Ruben Dijaš (160,000), a onda slijede Kalvin Filips i Bernardo Silva sa po 150,000, dok je deseti Ilkaj Gundogan sa 140,000 funti sedmično.

Britanski mediji objavili su i zarade trenera, na godišnjem nivou. Prvi je Pep Gvardola sa 19 miliona funti, drugi Jirgen Klop sa 16 miliona, zatim slijede Antonio Konte (15), Grejem Poter (10), Brendan Rodžers (10), Erik ten Hag (9), Mikel Arteta (8,3), Ralf Hasenhitl (6), pa onda Frenk Lampard i Dejvid Mojes sa po pet miliona funti godišnje.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC