• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halandov snimak iznenadio sve! Bez obezbjeđenja šetao Mančesterom, a onda su ga zaustavili navijači Junajteda!

Autor Haris Krhalić

Norveški napadač opušteno je šetao ulicama Mančestera...

 Erling Haland i navijači Junajteda Izvor: Twitter/ESPNFC

Erling Haland se ekspresno adaptirao na engleski fudbal i stil koji forsira Pep Gvardiola. Igrao odlično na početku sezone, dao je već 12 golova u dresu Mančester sitija. Trese mreže i u Premijer ligi i u Ligi šampiona i pokazuje zbog čega je za njegovo obeštećenje Dortmundu plaćena velika suma novca.

Na terenu dominira, dok je i van terena oduševio mnoge. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako norveški napadač opušteno šeta ulicama Mančestera. Mnogi su ostali šokirani činjenicom da oko njega nije bio niko od pripadnika obezbjeđenja, posebno kada se uzme u obzir da su tu i navijači Junajteda. Upravo su pristalice "crvenih đavola" primijetile Halanda na ulici.

"Halande, došao si u pogrešan dio Mančestera. Dođi kod nas sljedeće sezone, u Junajted", dobacivali su mu iz automobila. Na to je Erling dva puta dao identičan odgovor "Vole me ovdje". Na snimku se čuje i glas još jedne osobe koja je kao i mnogi bila šokirana što tako opušteno šeta gradom bez obezbjeđenja.

Zbog ovog poteza i ovakve šetnje dobio je Holand dodatno poštovanje navijača Junajteda, mada je teško da će moći ovako nešto da ponovi kada ljudi iz Sitija budu vidjeli snimak. Inače, spekulisalo se da bi Haland mogao da dođe na "Old Traford", ali je na kraju izabrao "Etihad" i po svemu viđenom napravio je pravi potez. Trese mreže kao od šale i ne planira da se zaustavi...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC