• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte kako su Levandovskog dočekali u Minhenu: Samo sa jednim igračem Bajerna ima problem (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Levandovski i Miler su godinama sarađivali u napadu Bajerna, ali sada nije sjajna situacija između njih dvojice. Bar se tako čini...

 Kako je dočekan Levandovski u Minhenu Izvor: Profimedia

Robert Levandovski i Tomas Miler bili su saigrači osam godina u Bajernu, za to vrijeme postali su i veliki prijatelji, međutim odluka poljskog napadača da ovog ljeta ode u Barselonu očigledno je pokvarila njihove odnose. Tome nisu pomogle ni Milerove riječi koji je javno kudio Levandovskog nakon što je prešao u Barsu, pa je sinoć bilo vrlo napeto kada su se prvi put od 2014. godine na terenu pozdravili kao protivnici u Ligi šampiona.

I prije nego što su istrčali na teren "Alijanc arene", bilo je interesantno vidjeti kako su se Levandovski i Miler ponašali u tunelu. Levandovski se normalno pozdravljao sa svim igračima Bajerna, a kada je došao do Milera, promijenio je raspoloženje.

Miler mu je pružio ruku, Levandovski je krenuo da se pozdravi sa njim, a onda je sklonio ruku uz osmjeh na licu. Nije jasno da li je u pitanju ljutnja koju je na sekund zaboravio prije nego što je vidio da je dao ruku Mileru ili je u pitanju njihova interna šala koja služi da zbuni navijače.

Takođe, na terenu su se pozdravili "hladno", kada je Levandovski morao da čestita svom nekadašnjem saigraču koji stoji iza nadimka "Levangolski" na pobjedi Bajerna od 2:0.

Pogledajte snimak iz svlačionice!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC