• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ultrasi Bajerna protestovali zbog kraljice Elizabete: Okačili transparent i udarili na UEFA - "Poštujte navijače!"

Autor Haris Krhalić

Navijači Bajerna su željeli da pošalju jasnu poruku tokom utakmice protiv Barselone, a čini se da se njihova poruka ticala i UEFA.

 Navijači Bajern Minhena transparent zbog kraljice Elizabete Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/matt_4d

Smrt kraljice Elizabete glavna je vijest u proteklih sedam dana u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i širom svijeta, a ona ne prestaje da utiče i na svijet sporta. Utakmice u Premijer ligi su već otkazane, neke se neće igrati ni narednog vikenda, a čak je i UEFA pomjerila odigravanje meča između Rendžersa i Napolija za 24 sata.

Zbog toga su sada reagovali i navijači Bajern Minhena, koji su na utakmici protiv Barselone u utorak uveče istakli transparent kojim traže poštovanje za navijače usljed nedavnih odluka fudbalskih organizacija.

Navijači Bajerna su protestovali zbog uticaja smrti kraljice Elizabete. Fanatici bavarskog gignata su poznati po tome što govore u društvenim i političkim temama vezanim za fudbal i odlučili su da zauzmu stav tokom meča Lige šampiona.

Uoči i tokom susreta sa Barselonom, iza gola je stajao transparent na kojem je pisalo "Odlaganja utakmica u posljednjem trenutku i zabrane zbog smrti člana kraljevske porodice? Poštujte navijače", napisali su njemački navijači na engleskom.

Povod je najvjerovatnije odlaganje meča Rendžersa i Napolija i pomeranje sa utorka na srijedu. Taj susret igra se na "Ajbroksu", a u posljednji čas je pomjereno njegovo odigravanje zbog navodno ozbiljnih ograničenja bezbjednosnih i policijskih resursa u Škotskoj nakon smrti britanske kraljice.

Zbog toga ni navijačima Napolija nije dozvoljen put u Glazgov da prisustvuju meču iako su mnogi to planirali da učine, a kao reciprocitet, ni navijači Rendžersa neće smeti da gostuju u Napulju kada njihov drugi meč bude bio na programu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC