• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin napadač dobio poziv, ali ne ide u Afriku: Crveno-bijeli se dogovorili - Kulibali ostaje u Beogradu da trenira!

Autor Dragan Šutvić

Snažni napadač za sada nije impresionirao u Zvezdi, ali to je i zbog premalo treninga koje je imao u posljednje vrijeme.

 kalifa kulibali ne igra za mali  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde koji su dobili pozive nacionalnih timova za predtojeće mečeve reprezentacija već su se javili svojim selektorima, ali je srpski tim zatražio jedan izuzetak. Iako je selektor Malija pozvao Kalifu Kulibalija (31), visoki napadač neće putovati u Afriku kako bi zaigrao za reprezentaciju.

Čelnici su crveno-bijelih dogovorili su se sa afričkom reprezentcijom da Kulibali ostane u Beogradu i tokom ove pauze odradi dodatne treninge kako bi što prije ušao u prvu formu. On je u finišu prelaznog roka potpisao za Zvezdu, nakon što više od dva mjeseca nije imao klub. Ugovor sa Nantom istekao mu je na kraju prethodne sezone, pa u Beograd nije stigao potpuno spreman.

Zbog toga je na uvodnim utakmicama u redovima Crvene zvezde šansu dobijao tek na kašičicu, što će se promijeniti u narednom periodu. Crveno-bijeli ozbiljno računaju na fudbalera koji je na pet utakmica upisao samo 66 minuta, posebno kada se ima u vidu da će raspored biti zgusnut sve do početka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Pored obaveza u Superligi Srbije, Crvena zvezda će odigrati četiri meča u grupnoj fazi Lige Evrope, a tu je i meč prvog kola Kupa Srbije protiv Mačve u Šapcu. Imajući u vidu da Aleksandar Pešić vuče povredu od povratka u klub, a da je Kalifa Kulibali jedini napadač u timu pored njega, snažni momak iz Malija moraće da se pripremi tokom pauze koja je u toku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC