• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ovo mora da vidi - bruka protivnika Srbije: Blamirali se u najjačem sastavu!

Autor Dragan Šutvić

Selekcija Kameruna nije bila ni blizu pozitivnog rezultata u prijateljskom meču protiv 77. selekcije svijeta na FIFA rang listi, reprezentacije Uzbekistana.

 kamerun izgubio od uzbekistana  Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/FJM

Reprezentacija Srbije se sprema za važne mečeve u Ligi nacija, a prvi od dva biće na programu u subotu (20.45) na stadionu "Rajko Mitić", kada će srpska selekcija ugostiti Švedsku. Ti mečevi su bitni za lakši put ka Evropskom prvenstvu 2024. i ponovo će imperativ u redovima "orlova" biti trijumf.

Selektor Dragan Stojković rekao je dan uoči meča da uopšte ne razmišlja o Svjetskom prvenstvu koje slijedi u novembru, ali iako je to slučaj, dobio je jednu vijest koja bi mogla da probudi dodatni optimizam. Rival Srbije u grupnoj fazi, ekipa Kameruna, propisno se obrukala u prijateljskoj utakmici!

Kamerunci će biti možda i presudan protivnik u borbi Srbije da se domogne osmine finala Mundijala u Kataru, a oni su u petak izgubili 2:0 od selekcije Uzbekistana koju sa klupe predvodi Srećko Katanec - i to nakon što su nastupili u gotovo najjačem sastavu!

Srbija će 24. novembra početi takmičenje u Kataru protiv Brazila, a onda će u drugom kolu igrati protiv Kameruna. A upravo ovaj tim odigrao je katastrofalan meč protiv Uzbekistana. Azijska selekcija je slavila golovima Erkinova i Urunova, a zanimljivo je ko je sve nastupio za trećeplasirani tim Afrike na prošlogodišnjem Kupu afričkih nacija.

U prvih 11 su bili i golman Andre Onana, nekada čuvar mreže Ajaksa, kao i kapiten Vensan Abubakar, Mumi Ngamaleu i Brajan Mbeumo, napadač premijerligaša Brentforda. Nije bilo pojedinaca poput Karla Toka Ekambija, dok je bivši napadač Partizana Leandre Tavamba presjedio meč na klupi. Ipak, jasno je da bi ovaj susret mogao da pokaže brojne nedostatke tima Rigoberta Songa uoči Mundijala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC