• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitali Piksija da dođu, on ih pustio u bazu "orlova": "Sada shvatamo zašto Srbija igra tako dobar fudbal"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Uoči subotnjeg meča Srbije i Švedske u utakmici Lige nacija, predstavnici skandinavskog saveza došli su da se lično uvjere u uslove koje imaju "orlovi" u Staroj Pazovi. Pitali su selektora Stojkovića i pustio ih je u bazu svog tima.

 Svedjani-u-Spotskom-centru-FSS-u-Staroj-pazovi Izvor: MN PRESS

Uoči utaklmica reprezentacije Srbije i Švedske u subotu na stadionu "Rajko Mitić" (20.45) u utakmici Lige nacija, petočlana delegacija sutrašnjeg protivnika, posjetila je kamp srpskog nacionalnog tima i uvjerila se na licu mjesta u idealne uslove koje izabranici selektora Stojkovića imaju na raspolaganju tokom reprezentativnih akcija.

Članovi rukovodstva Fudbalskog saveza Švedske na čelu sa predsjednikom Karl-Erikom Nilsonom i generalnim sekretarom Hakanom Sjostrandom obišli su kompletan sportski kompleks u Staroj Pazovi i sa iskrenim oduševljenjem konstatovali da je srpska ‘kuća fudbala’ u infrastrukturnom, logističkom, organizacionom i svakom drugom smislu jedan od najsavremenijih i najfunkcionalnijih fudbalskih centara u Evropi.

"Ovo je zaista fantastično, još sam pod utiskom svega ovoga što sam vidio u Staroj Pazovi. Sada tek razumijem zašto Srbija igra tako dobar fudbal. Kada jedna reprezentacija ima ovakve uslove za rad, logično je da rezultati ne mogu da izostanu. Iskreno se nadam da ćemo i mi u Švedskoj jednog dana imati ovakav fudbalski centar. Vidjeli smo i VAR sobe, mi u Švedskoj još uvijek čekamo na video-tehnologiju i zato mi sve ovo djeluje još impresivnije. Sve mi se dopalo i sve je na top nivou. Svaka čast", rekao je generalni sekretar FS Švedske Hakan Sjostrand kome je na "Zidu rekordera" pažnju posebno privukla slika selektora Srbije Dragana Stojkovića.

Uvažene goste iz Švedske u Sportskom centru FSS ugostili su zamjenik predsjednika Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor srpske A reprezentacije Stevan Stojanović: "Šveđani su sami izrazili želju da dođu u Staru Pazovu jer su čuli mnogo toga lijepog o našem Sportskom centru. Naravno, selektor Stojković se odmah složio i nije bilo razloga da im ne izađemo u susret. Obišli su sve prostorije, od sportskog bloka sa terenima, svlačionicom, teretanom, fitnesom, spa i velnes centrom, do hotelskog kompleksa i dijela za rehabilitacioni oporavak i medicinske ambulante. Utisci su im fenomenalni", rekao je Šurbatović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC