• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivajlo Petev nakon pobjede nad Crnom Gorom: Rezultat je tu, hvala svim navijačima! Džeko zadovoljan večerašnjom igrom

Autor Haris Krhalić

Nakon utakmice i pobjede nad Crnom Gorom svoj kometar dali su selektor naše reprezetacije Ivajlo Petev kao i kapiten Edin Džeko.

 Džeko i Petev nakon Crne Gore Izvor: Anadolija/Elman Omić

Fudbaleri BiH savladali su večeras na stadionu Bilino polje reprezentaciju Crne Gore rezultatom 1:0. S ovom pobjedom "zmajevi" su osigurali plasman u A diviziju Lige nacija kao i baraž za EURO 2024. godine. Pored toga naša reprezentacija je obezbijedila i mjesto u drugom šeširu za žrijeb kvalifikacija za pomenuto Evropsko prvenstvo.

Selektor bh. reprezetacije Ivajlo Petev svjestan je koliko je ovo bila važna i teška utakmica.

"Rekao sam i juče da će ovo biti teška utakmica, s obzirom na igrački kadar Crne Gore. Znali smo šta nas čeka. Svaka čast momcima i svaka čast našem kapitenu. Kolo prije kraja obezbijedili smo prvo mjesto i izborili smo baraž. Pozdravio bih sve navijače koji su došli i dali podršku 90 minuta igračima", rekao je Petev za BHT1 nakon utakmice.

"Kad su ušli novi igrači, malo smo izašli napred. Svi smo znali koliko je bitna ova utakmica i svim snagama smo išli braniti ovih 1:0. Volim reći da kad imaš prednost moraš samo doigrati utakmicu. Imali smo i par šansi za još koji pogodak, ali rezultat je tu i nema se tu šta reći", zaključio je Petev.

Iako se večeras nije uspio upisati listu strijelaca Edin Džeko je odigrao dobru utakmicu te je upisao odličnu asistenciju. Pored toga Džeko je bio prisutan na cijelom terenu.

"Pa malo se i promuklo deri se ovamo deri se tamo, deri se na ovog deri se na onog. To je sastavni dio igre", započeo je kroz osmijeh kapiten BiH pa nastavio:

"Momci su dali sve od sebe i svoj maksimum da odigramo ovu utakmicu dobro. Crna Gora je pokazala da nije nimalo naivna reprezentacija, ko pobijedi Rumuniju u gostima sa 3:0 tog ne smiješ potcijeniti. Rekao sam i juče da se po prvi put u posljednje vrijeme osjeti ta pozitvna atmosfera kod navijača, novinara... To je najbolji dokaz da u toj situaciji rezultat ne može izostati".

"Zmajeve" u ponedjeljak očekuje posljednja utakmica ovog izdanja Lige nacija protvi Rumunije, koja će za naš tim biti revijalnog karaktera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC