• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fehro ostaje dosljedan, ugostiće sve crnogorske navijače u svom restoranu! "Serviraćemo im burek, sirnicu, janjetinu..."

Autor Dragan Šutvić

Vlasnik jednog restorana u BiH častiće sve navijače Crne Gore koji dođu na duel sa BiH.

 crnogorski navijači odlaze kod fehre Izvor: Anadolija/Miloš Vujović

Fudbalske reprezentacije BiH i Crne Gore odigraće u petak drugi međusobni duel u okviru B Lige nacija.

I jednima i drugima ovaj meč je od ogromnog značaja u borbi, prije svega, za plasman na EURO 2024, ali u najavi meča na zeničkom "Bilinom polju" pažnju privlači izjava Fahrudina Meškovića, vlasnika restorana "Kod Fehre" u Lašvi, koji će ugostiti sve navijače Crne Gore – i to besplatno!

Možda će vas zanimati

Mešković je tako ponovio svoje riječi izrečene u junu ove godine, kada su se dvije ekipe sastale u Podgorici.

Tada je jednom navijaču BiH zapaljen kombi, najvatreniji navijači Crne Gore su ekspresno reagovali i prikupili novac za novi, što Meškoviću nije moglo da promakne, pa je odlučio da se oduži.

U razgovoru za Al Džaziru, Mešković je istakao da je sa vođom grupacije "Ultra" dogovorio dolazak nacijača Crne Gore u njegov restoran, u periodu od 16 do 18 časova.

Možda će vas zanimati

"Serviraćemo za njih burek, sirnicu, janjetinu i druge stvari. Biće ispoštovano ono što sam najavio nakon meča u Podgorici, čak i više od toga. Dođite i uvjerite se", rekao je Mešković.

Meč u Crnoj Gori obilježilo je i skandiranje navijača Crne Gore "Burek sa sirom", u želji da se "isprovociraju" pristalice BiH, u kojoj se tačno zna šta je burek, a šta sirnica, zeljanica...

Mešković se tim povodom prisjetio jedne anegdote.

"Bosancu možete reći svašta, ali dirati u burek, sirnicu, zeljanicu i druge pite, to je zabranjeno. Sjetim se kada sam sa prijateljem iz Zenice dobacio do našeg prijatelja u Osijek, i uveče onako gladni, ušli smo u pekaru želivši kupiti po komad sirnice. Radnik nam je priznao da je 'burek sa sirom ispečen jutros i tvrd k'o kamen' te nam preporučio da uzmemo burek sa zeljom ili burek sa višnjom koji su svježi. Onako uvrijeđeni, barem pet minuta smo držali lekciju o nazivu pita. Zbunjeno nas je gledao, izvinio se a na naše insistiranje nam donio k'o kamen tvrde pite. Teško je teško reći ko je izašao kao pobjednik u duelu oko naziva pita, ali znam da me želudac bolio dva dana zbog 'moje' sirnice".

Utakmica BiH – Crna Gora igra se u petak od 20.45 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Oi

Pazi da nebude ko ona,"kada muslimani jedu pijetla pečenog i kažu,"nas šestorica jeli jednog pijetla i nismo ga mogli cijelog pojesti ".Valjda misle na kosti od pijetlaTako bi moglo biti i navijačim iz Magareće gore..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC