• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Decenija i po bez predsjednika Srpske: U Modriči u utorak i srijedu 12. Memorijal "Dr Milan Jelić"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Decenija i po prošla je do smrti šestog predsjednika Republike Srpske, a na stadionu koji nosi njegovo ime u Modriči i ove godine biće održan međunarodni turnir.

 Milan Jelić Izvor: MONDO/Arhiva/R. Šibarević

Četrnaest kadetskih ekipa iz BiH, Srbije i Hrvatske učestvovaće na 12. Memorijalu "Dr Milan Jelić" u Modriči, koji se tradicionalno održava u čast šestog predsjednika Republike Srpske, Milana Jelića.

Za trofej će se boriti: OFK Beograd, Brodarac, Crvena zvezda (Beograd), Petrika (Novi Sad), Marsonija (Slavonski Brod), Željezničar Sport tim (Banjaluka), Krupa, Zvijezda Gradačac, Zvijezda 09 (Etno-selo Stanišići), Bratstvo (Gračanica), Tekstilac (Derventa), Velež (Mostar), Sloga Meridijan (Doboj), te domaćin Alfa Modriča.

Nekadašnji predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH iznenada je preminuo 30. septembra 2007. godine u 52. godini, a u njegovu čast i ove godine biće organizovan turnir za omladince, ovaj put iz tri države regije.

Organizator turnira Petar Jelić, sin pokojnog Milana, ističe da je porodica ganuta pažnjom i poštovanjem koje uživa Milan Jelić i deceniju i po nakon smrti.

"Ovo je 12. Memorijal 'Dr Milan Jelić'. Imamo iskustva u organizaciji i sve je spremno. Ove godine, učešće će uzeti klubovi iz Krupe na Vrbasu, Dervente, Banjaluke, Etno sela Stanišići, Gradačca, Gračanice, Velež iz Mostara, naše komšije iz Doboja, Polet iz Broda, dragi Crvena zvezda i OFK Beograd, Petrika iz Novog Sada, Marsonija iz Slavonskog Broda i domaća Modriča. Zbog gustog rasporeda i obaveza u brojnim reprezentativnim selekcijama, Borac iz Banjaluke i Sarajevo poslali su nam pismo izvinjenja što ne mogu doći, ali nas i podržavaju u svemu. Branilac trofeja je OFK Beograd. Sve u svemu, bićemo na nivou velikog događaja", rekao je Petar Jelić, prvi čovjek kluba iz grada pod Majnom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC