• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda iz Šapca kreće u pohod ka odbrani trofeja u Kupu Srbije: Igraće najjači sastav crveno-bijelih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda u prvom kolu Kupa Srbije gostuje drugoligašu, a trener Miloš Milojević najavio je kakav će tim izvesti na teren.

 Milos-Milojevic-o-Kupu-i-utakmici-Macva-Crvena-zvezda Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Dan poslije šokantne eliminacije Partizana iz Kupa Srbije u Sremskoj Mitrovici, Crvena zvezda započeće odbranu trofeja u masovnijem domaćem takmičenju. Prvi rival ekipe Miloša Milojevića biće Mačva u Šapcu u četvrtak od 16 časova, a šef struke tima sa "Marakane" najavio je taj meč izjavom za klupski sajt.

"Momci su dobro radili i imaju sve pohvale od mene. Sad je trenutak da se rad pretoči u dobru igru i kontinuirane rezultate. Najbitnija je psihologija, jer to je Kup utakmica i dešava se da se u meč uđe sa 70, 80 posto i da ona stvari ne krenu kako treba, te da bude mnogo teže vratiti se. Mi smo kvalitetniji od Mačve, ali to je tradicionalan srpski klub sa mnogo igrača koji su igrali Superligu, prije svih Adamović, Pejović, Radunović... Tako da, kada je riječ o pripremi meča, daćemo im na važnosti, ali kad krene utakmica gledaćemo samo nas. Ne zanima nas ko je preko puta, već samo koji su zahtjevi pred našim igračima", počeo je Milojević.

On je najavio da će izvesti najjači sastav na koji može da računa. "Imamo igrače koji se vraćaju iz reprezentacija i moramo da vidimo u kakvom su stanju. Igrači iz Afrike će imati dugo putovanje i to je nešto s čim moramo da se pozabavimo, ali od igrača koji su tu, svi su kvalitetni i motivisani. Imamo dobar tim za sutra".

Tokom pauze zbog obaveza reprezentacije, svi su gledali kako Piksijevi "orlovi" blistaju i igrački i rezultatski. Uživanje je navijati za srpski nacionalni tim, a trener Zvezde komentarisao je uspjehe Srbije. "Rano je da se procjenjuje kada je riječ o reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu. Ne volim da izlazim sa stavovima, ali igraju dobar i atraktivan fudbal. Atmosfera je dobra i zaista imamo sijaset kvalitetnih igrača, prije svega u ofanzivnom dijelu, tu su Vlahović, Mitrović, pa i Jović koji je sjajan igrač. Po mom mišljenju je najbitnije da se prođe grupa, a onda je sve moguće. Nismo se proslavili na velikim takmičenjima, zbog toga je bitno da "izađemo" iz grupe", rekao je Zvezdin šef stručnog štaba.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC