• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi Modrić" obara rekord, Englezi daju 60.000.000 evra za njega!

Autor Dragan Šutvić

Do sada je najskuplje plaćeni hrvatski fudbaler u istoriji bio Mateo Kovačić koga je Čelsi platio 45.000.000 evra, a sada će to postati Lovro Majer!

 lovro majer prelazi u arsenal  Izvor: Profimedia/Sportimage via PA/David Klein

Govorilo se o Realu i Barseloni koji hoće "novog Luku Modrića", ali sada bi moglo da se ispostavi da će on u Arsenal! "Tobdžije" igraju odlično ove sezone, a to žele da iskoriste da ubijede Lovru Majera da dođe u London! 

Mikel Arteta je uspio da ubijedi gazde da mu daju čak 60.000.000 evra za dovođenje centralnog veziste iz Rena, ali njegova cijena raste svakim danom. Nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba je protiv Danske i Austrije u Ligi nacija ponovo briljirao i sada "Miror" piše da je na korak od transfera u Premijer ligu!

Možda će vas zanimati

"Njegove igre povlače poređenje sa Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. Međutim, umjesto da slijedi Modrićeve korake i zaigra za Totenhem, Majer bi se mogao priključiti njegovom velikom rivalu Arsenalu. Očekuje se da će Arteta centralnog veznjaka pokušati da dovede već na zimu", piše "Miror".

Francuski Ren je od Dinamo Zagreba doveo Lovru Majera za 12.000.000 evra, a taj transfer im se itekako isplatio. Već poslije prve sezone u Francuskoj Majer je pobudio ogromno interesovanje, pa ga je tražio Atletiko Madrid.

Njegov agent Marko Busijelo se takođe oglasio povodom glasina da Majera traže mnogi veliki klubovi.

"Majer eksponencijalno raste. Postao je važan dio igre hrvatske reprezentacije, idealni je ofenzivni veznjak za najveće klubove, čak i za Juventus, zašto ne? Međutim, u ovom trenutku nema nikakvih razgovora s velikim klubovima, sve zato što Ren ne želi da razgovara o transferu. Bilo je upita za Majera, ali su Francuzi sve zaustavili", rekao je on za "Tutosport". 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC