• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšti haos u Parizu - ne odlazi samo Mbape! Sve je "puklo", raspada se tim, a ostaju i bez tvorca novog tima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sve je bilo lijepo i divno u Parizu dok nije stigla jesen, a sada bi čitav projekat mogao da propadne.

 Luis Kampos napušta PSŽ Izvor: Profimedia/ Matthieu Mirville/DPPI/LiveMedia

Kao grom je odjeknula vijest renomiranih francuskih listova "RMC" i "L'Ekip" da je Kilijan Mbape pobjesnio na Pari Sen Žermen i da je zatražio transfer u januaru, samo pola godine poslije potpisivanja najvećeg ugovora u istoriji fudbala, a čini se da nije jedini koji je nagovijestio rasulo u Parizu.

Poslije njega klub će napustiti i sportski direktor Luis Kampos koji je poput Mbapea naveo glavni razlog "izdaju", odnosno očigledno rukovodstvo nije poštovalo dogovor koji su svi zajedno imali...

U slučaju fudbalera, navodno se radi o dužini ugovora (dvije, a ne tri sezone), dok je Luis Kampos nezadovoljan kako se čitava situacija oko Mbapea odigrala, dok za to vrijeme ima i ponude drugih klubova.

Poznati sportski radnik, koji je sa Monakom prethodno napravio čudo dok je imao upravo Mbapea, navodno je na meti Čelsija, Lidsa i još nekoliko drugih engleskih klubova, a nakon velikog posla koji je ovog ljeta napravio sa Pari Sen Žermenom - spreman je da napusti projekat i tako ostavi klub na cjedilu.

Na njegovu ideju, uz "svesrdnu pomoć" Kilijana Mbapea, ovog ljeta je otišao trener Poketino i zamijenio ga je Galtije, dok su angažovani igrači poput Vitinje, Fabijana Ruiza, Karlosa Solera, Renata Sančeza, Uga Ekitikea i Nordija Mukijelea.

Vidjećemo kako će se Pari Sen Žermen nakon ovakvog udara oporaviti, a navodno bi mogao da ih napusti i Lionel Mesi koji sprema povratak u Barselonu po isteku ugovora na kraju sezone. Tako bi u roku od šest mjeseci klub mogao da ostane bez dvije najveće zvijezde, a ko zna šta će biti i sa Nejmarom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC