• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otkud vam hrabrosti da me to pitate?" Anćeloti pobjesnio na novinara pa mu odbrusio, jedna tema mu je dojadila!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlo Anćeloti uopšte nije bio oduševljen pitanjem o Kilijanu Mbapeu, nakon svega što se dešavalo proteklog ljeta između njega i Real Madrida.

 Karlo-Anceloti-odbrusio-novinaru-zbog-Mbapea-u-Real-Madridu Izvor: YouTube/Diario AS/Printscreen

Svaki novi dan, neka nova drama sa Kilijanom Mbapeom! Zvezda Pari Sen Žermena šokirala je fudbalski svijet kada se pročulo u utorak da je reprezentativac Francuske željan da što prije napusti klub sa "Parka prinčeva", samo nekoliko mjeseci nakon što je potpisao jedan od najbogatijih ugovora u istoriji fudbala.

Iako su mediji prije nekoliko mjeseci otkrili da je Mbape samo na ime bonusa za potpis ugovora zaradio 150.000.000 evra, Francuz je nezadovoljan i želi da ide iz kluba, što je ponovo uplelo u priču i Real Madrid. A o svemu je govorio i trener Madriđana, Karlo Anćeloti.

Mbape se praktično više od godinu dana ozbiljno povezivao sa prelaskom u Real Madrid, toliko da su čak pojedini strani mediji tokom prošlog proljeća tvrdili da je dogovor postignut i da će igrač iz PSŽ-a u Real preći kao slobodan igrač, kada mu na ljeto istekne ugovor. Na kraju se dogodio veliki obrt, Mbape je izabrao bogatiju ponudu Parižana, što je ozbiljno razljutilo i Florentina Pereza.

No, sada kada se ponovo pominje odlazak Mbapea, Real je ponovo svima prvi pao na pamet, kao jedan od rijetkih klubova koji bi mogli ili željeli da dovedu francusku zvijezdu u svoje redove. Zato je i Karlo Anćeloti dan poslije remija 1:1 protiv Šahtjora u Ligi šampiona imao otresit odgovor za novinare "RMC Sporta".

"Da li će Kilijan Mbape doći u januaru? Ne moram na to da odgovorim. Otkud vam hrabrosti da me to pitate? Neću da odgovorim", rekao je Anćeloti o temi koja interesuje čitav fudbalski svijet.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC