• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je najluđa utakmica - 3:1 u 87. minutu, a onda haos: 23 minuta nadoknade, 4 gola, 4 crvena kartona i nestvaran kraj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatni prizori viđeni su u derbiju šampionata Bolivije.

 U Boliviji 23 minuta nadoknade, 8 golova, 4 crvena kartona Izvor: YouTube/ Juan Pasten/Printscreen

Svega i svačega smo se nagledali u fudbalu, ali ovakvu utakmicu još nismo vidjeli! Znamo da fudbal u Južnoj Americi umije da bude zanimljiv i naročito vatren na tribinama, ali po pitanju nepredvidivosti, jedna utakmica je postavila nove standarde. Okršaj dva velika kluba iz Bolivije nadmašio je i najluđe snove navijača!

Okršaj Strongesta i Bolivara poprimio je spektakularne razmjere, pošto je utakmica završena sa osam golova, poslije 23 minuta nadoknade, četiri crvena kartona i čak četiri pogotka u završnici za prepričavanje!

Iako je konačan ishod meča bio 4:4, rezultat koji je semafor pokazivao u 86. minutu bio je 3:1 za domaći tim. Strongest je poveo preko Benegasa, Ortege i Toresa, pa su tako imali 3:0 u 56. minutu. Četiri minuta kasnije je Rodrigez smanjio zaostatak, a onda je uslijedila nevjerovatna završnica.

Bolivar je u 87. i 90. minutu meča uspio da stigne do šokantnog izjednačenja preko Viljamile i Sesara, pa je rezultat bio 3:3. Sudija Flores je prvobitno riješio da utakmicu produži za osam minuta, ali su se na kraju igrala čak 23 minuta nadoknade.

Bolivar je preko Rodrigeza došao do potpunog preokreta u 98. minutu za rezultat 3:4. Taj gol su gosti dugo slavili, pa je arbitar riješio da dodatno produži meč. Potpuni haos nastao je kada je sudija dosudio penal za domaće, pokazavši Viljamili iz Bolivara crveni karton. U čitavoj zbrci i sukobima koji su nastali, sudija je pokazao čak tri crvena kartona za Strongest, i još jedan za Bolivar.

Sve to je predugo trajalo, pa je Triverio dobio priliku da izvede dosuđeni penal tek u 110. minutu, odnosno 20. minutu nadoknade. Pogodio je za 4:4, igrala su se poslije toga još tri minuta, ali za divno čudo, više nije bilo novih obrta i ludih momenata.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Strongest - Bolivar 4:4
Izvor: YouTube/Tigo Sports Bolivia

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC