• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape preživio blamažu, izviždao ga cijeli Pariz: Došao da pozdravi Benzemu, a dobio salve zvižduka! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Karim Benzema je dobio Zlatnu loptu, a Kilijan Mbape zvižduke.

 mbape izviždan na dodjeli zlatne lopte  Izvor: Twitter/Ballon d'or

Frans Fudbal je u Parizu još jednom dodelio Zlatnu loptu, a među brojnim dobitnicima priznanja ono najveće je dobio Karim Benzema. Dok je napadač Reala koji je prošetao crvenim tepihom sa čak dvije ljepotice bio sjajno dočekan, Kilijan Mbape nije!

Napadač Pari Sen Žermena je na udaru brojnih kritika otkako je potpisao novi ugovor sa klubom. Zamjera mu se razmaženost, pretjerana zahtjevnost od kluba, a navijači hoće da se ogromne investicije u ekipu konačno isplate i da PSŽ osvoji Ligu šampiona. 

S obzirom da je bio u užem izboru za dobijanje nagrade Mbape je stigao na dodjelu, a tu ga je dočekala salva zvižduka! Parižani bijesni zbog njegovog odnosa prema dresu i igara u klubu nisu se ustručavali da ga kritikuju dok je išao crvenim tepihom. Pogledajte kako je dočekan:

Navijači su ljuti i zato što uprkos činjenici da je dobio najveći ugovor u istoriji fudbala on navodno želi da ide iz kluba. Ipak neposredno pred dodelu Zlatne lopte PSŽ je u najvećem derbiju francuskog fudbala savladao Olimpik Marsej, a nakon što je asistirao Nejmaru za jedini gol na tom meču Mbape je ponovo istakao da su te glasine neistinite.

"Nikada nisam tražio da idem u januaru. Informacije koje ste dobili jednostavno ne mogu da razumijem. Nisam dio svega toga o čemu se piše posljednjih nekoliko dana. Bio sam šokiran kao i svi oko mene. Spavao sam, a kada sam ustao i vidio šta se dešava jednostavno sam se šokirao. Srećan sam ovdje, sve vijesti su lažne", rekao je Mbape. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC