• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbapeu obećali tri pojačanja, pa nisu doveli nijedno: Otkriveno zbog kojih igrača je Kilijan ljut na PSŽ!

Autor Haris Krhalić

Francuski fudbaler smatra da su ga čelnici izdali jer nisu doveli pojačanja.

 Poznato zbog čega je Mbape ljut na PSŽ Izvor: Profimedia

Već nekoliko dana priča se o novom sukobu Kilijana Mbapea i Pari Sen Žermena, a nakon prvih informacija da bi francuski fudbaler mogao u januaru da napusti klub stigle su one još šokantnije. Dok čekamo da vidimo kako će se ova situacija riješiti, francuski novinari otkrivaju gdje je "puklo" u odnosu koji je djelovao obnovljeno nakon potpisivanja novog ugovora prethodnog ljeta.

Po prvim informacijama, Kilijan Mbape smatra da su ga čelnici kluba prevarili. Navodno, tokom ljetnjeg prelaznog roka njemu je obećano da će u klub stići trojica fudbalera koji bi značajno podigli kvalitet tima, a na kraju član najboljeg francuskog tima nije postao niko od njih.

Želio je PSŽ da dovede Milana Škrinjara, Bernarda Silvu i Roberta Levandovskog, koji su ostali nedostižne mete. Poljski napadač opredijelio se za transfer u Barselonu, dok preostala dvojica fudbalera nisu mijenjali sredinu pa tako i u novoj sezoni nose dres Intera odnosno Mančester sitija.

Od ranije je poznato da je Kilijan Mbape želio da PSŽ promijeni formaciju i zaigra sa dvojicom napadača, a sada bi moglo da se razmatra o tome da je Levandovskog vidio kao svog idealnog partnera pred golom protivnika. Takva promjena bi vjerovatno značila i da Mbape smatra da Mesi i Nejmar ne treba više da budu dio Pari Sen Žermena. Sada djeluje da će prije njih otići Mbape.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC