• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić hoće među trenere! Srbin već razmišlja o budućnosti, otkrio je i koji klub bi volio da vodi!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Tadić već razmišlja o budućnosti i pravi planove...

 dušan tadić želi da bude trener ajaksa  Izvor: Profimedia

Dušan Tadić jedan je od najboljih fudbalera u istoriji Ajaksa, a sebi je postavio cilj i za budućnost. Hoće da bude trener tima iz Amstedama jednog dana. Za sada je naravno fokusiran na teren i želi da pomogne timu da ostavari što više uspeha u tekućoj sezoni, ali u isto vrijeme razmišlja i o planovima za nastavak karijere. Htio bi da zamijeni dres "kopljanika" za klupu kada za to dođe vrijeme, a s obzirom koliko ga navijači vole, jasno je da bi to prihvatili.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za jedan podkast u Holandiji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije pričao je o onome što bi volio da radi kada dođe vrijeme da "okači kopačke o klin".

"Ne znam šta budućnost donosi, važno mi je da se bavim poslom koji me ispunjava i da uživam u tome. Igraću fudbal sve dok se budem zabavljao na terenu i na to sam fokusiran sada. Želio bih da budem trener, volio bih da vodim Ajaks. Znam da prije toga moram dosta toga da naučim da bih mogao da sjednem na trenersku klupu", rekao je Tadić.

Srbin u u dresu Ajaksa za sada odigrao 208 utakmica, ima 94 gola i 98 asistencija. Ne krije da uživa u Amsterdamu, iako je nedavno umalo opljačkan. 

"Grad nije preveliki, sjajan je. Ponekad se dogode neke stvari koje te primoraju da se malo skloniš, ali je uglavnom divan grad. Uvijek sam želio da živim u istom gradu iz kog je moj klub. Ne bi mi bilo normalno da igram za Ajaks, a da živim u nekom drugom mestu", zaključio je Tadić koji se polako priprema i za Svjetsko prvenstvo u Kataru (od 20. novembra do 18. decembra).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC