• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promašaj sezone u LŠ! Nemoguće da ovo nije bio gol: Sam kao duh, a lopta se odbila kao od drveta! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Mladi napadač Šahtjora dugo će sanjati kako je očajno zahvatio loptu i propustio da donese pobjedu svom timu protiv Seltika.

 Promašaj Sikana protiv Seltika Izvor: TV Arena sport/screenshot

Šahtjor iz Donjecka mogao je sinoć da bude na korak od osmine finala Lige šampiona da je njihov fudbaler Danilo Sikan bio malo ozbiljniji u 72. minutu kada je imao priluku da riješi utakmicu protiv Seltika. Umjesto toga, njegov promašaj "zavrtio" se na društvenim mrežama kao jedan od najsmješnijih ove sezone, a možda bi neki bili i suroviji u ovoj ocjeni - pošto se scene kao pomenuta u Glazgovu zaista rijetko viđaju.

Seltik je vodio 1:0 od 34. minuta preko Jukumakisa, potom je fantastični mladi fudbaler Mudrik izjednačio u 58. minutu na asistenciju Sikana, ali se ubrzo potom obrukao - umjesto da se proslavi.

Sijevnula je nevjerovatna kontra preko Mudrika koji je istrčao pred golmana Seltika, potom je u idealnom trenutku dodao za Sikana na sedam metara - koji nije imao nikoga oko sebe. Ali, kao da se uplašio velike scene i očajno je iskontrolisao loptu. Kao da ga je samo pogodila i odbila se od njega kao od drveta, pa je samo mogao da gleda kako odlazi pored stative.

Njegov trener Jovićević i saigrači mogli su samo da se uhvate za glavu pošto drugačija reakcija i nije imala smisla, a vidjećemo kako će se mladi napadač Šahtjora "oporaviti" od ovakve sramote.

Real Madrid je lider grupe sa 10 bodova, Lajpcig ima devet, dok je Šahtjor na šest. U poslednjem kolu Ukrajinci gostuju "redbulovcima" i pobjeda ih vodi dalje. Seltik je već eliminisan jer ima dva boda, a u slučaju da Šahtjor ne slavi, nastaviće takmičenje u Ligi Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC