• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović preuzima tim iz Meksika?

Autor Haris Krhalić

Srpski trener bi mogao da dobije neobičan angažman i možda otvori vrata još nekim našim stručnjacima.

 Paunović blizu da preuzme tim iz Meksika Izvor: MN PRESS

Ostaje kao najveći trenerski uspjeh u karijeri Veljka Paunovića titula namijenjena svjetskim šampionima u uzrastu do 20 godina sa Srbijom, ali želi nekadašnji napadač i dalje da radi. I blizu je novog posla! Srpski fudbalski stručnjak mogao bi još jednom da se uputi na drugi kraj svijeta, nedaleko od mjesta na kojem je već gradio karijeru.

Po pisanju medija iz Meksika, Paunović trenutno figurira kao rješenje za klupu slavnog Čivasa iz Gvadalahare! Na mjestu sporskog direktora u ovom klubu je legendarni Fernando Jero koji je svojevremeno bio kapiten Real Madrida, a na njegovog kratkom spisku želja nalazi se i čovjek koji je 2015. godine na Novom Zelandu donio Srbiji veliki fudbalski trofej.

Po pisanju sajta "Bolavip", novi trener Čivasa biće poznat u prvim danima novembra, odnosno pre nego što reprezentacija počne sa pripremama za Mundijal koji se igra u Kataru. Za sada je Veljko Paunović prvi pik kluba, a to bi bio njegov povratak u Ameriku - već je radio u SAD, gdje je u MLS ligi vodio tim iz Čikaga.

Pored toga, Paunović je radio kao selektor u tri uzrasne kategorija nacionalnog tima Srbije, ali i kao trener Redinga u engleskom Čempionšipu. Ukoliko bi u narednom periodu preuzeo Čivas postao bi prvi Srbin na klupi nekog tima iz Meksika, uz napomenu da je slavni Bora Milutinović bio selektor ove daleke zemlje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC