• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović na udaru u Italiji zbog izjave! Javio se bivši golman: "Luka, takve stvari ne treba da pričaš!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Intervju Luke Jovića nije se dopao svima u Italiji...

 Luka Jović na udaru u Italiji zbog izjave Izvor: Profimedia

Luka Jović je na udaru u Italiji zbog intervjua koji je dao ranije danas. U razgovoru za banjalučku "ATV" pričao je o mnogim temama. Jedna od glavnih bio je njegov transfer, odnosno odluka da iz Real Madrida pređe u Fiorentinu. Tom prilikom je, između ostalog, rekao i da je "odlučio da dođe u Firencu iako je imao ponude i većih klubova, ali da se žrtovao, prije svega finansijski". Upravo je zbog te izjave izazvao reakcije na Apeninima.

Javio se nekadašnji italijanski golman Simone Bralja, bivši čuvar mreže Koma, Lećea, Monce, Đenove i Milana, koji je dao savjet srpskom fudbaleru.. "Smatram da je pokazao nepoštovanje prema klubu koji vjeruje u njega, kao i prema ligi u kojoj igra. Ovdje zarađuješ platu, ne treba tako nešto da govoriš", rekao je Bralja aludirajući na deo izjave da je "imao ponude većih klubova". Po njegovom mišljenju taj dio je pokazatelj nepoštovanja, jer je Fiorentina veliki klub. "Ljubičasti" su dva puta osvajali titulu i u ovom klubu igrali su mnogi veliki igrači.

Ove sezone je Jović pokazao šta zna i umije, mada je imao i neke slabije partije. I sam je svjestan da će morati da podigne nivo igre, prije svega kada je golgeterska forma u pitanju. Na 18 mečeva u dresu Fiorentine dao je šest golova. U Seriji A je na 11 utakmica dva puta bio strijelac, dok mu je u Ligi konferencija znatno bolji učinak, četiri pogotka na pet utakmica.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC