• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desni bek iz Olimpije stigao u Borac: Potrudiću se da me navijači zavole zbog srčanosti i borbenosti!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi su doveli novo pojačanje u pauzi između dvije polusezone.

 ivan lagundžić novi igrač borca  Izvor: FK Borac

Nakon Sergeja Dojčinovića (2000.), koji se vratio u Borac u kojem je ponikao, klub iz Platonove ulice danas je saopštio da je doveo još jednog desnog beka – u klub je stigao Ivan Lagundžić!

Lagundžić je rođen u Zagrebu 14. juna 1999. godine, a tokom karijere je, osim Olimpije, branio je boje Hrvatskog dragovoljca, Lokomotive, HAŠK Zagreb, Španskog i Kustošije.

"Velika mi je čast što stižem u redove banjalučkog Borca. Očekujem da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve tokom proljećnog dijela sezone. Znam da je Borac među kandidatima za osvajanje trofeja i daću sve od sebe da sa svojim novim saigračima ispunimo taj cilj. Upoznat sam i sa Premijer ligom BiH. Smatram da je liga veoma zahtjevna i da su ekipe izjednačene. Spreman sam za novi izazov", rekao je Lagundžić, kojeg "bije glas" borbenog fudbalera za kojeg nema predaje na terenu.

"Znam da je floskula i da su navijači to čuli hiljadu puta, ali moj cilj je da svaki put ostavim srce na terenu i dam svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila dobar rezultat. To je ono što mogu da im obećam. Potrudiću se da ostavim dobar utisak, da me navijači zavole zbog borbenosti i srčanosti. Na meni je da se dokažem i da pokažem da imam kvalitet da nosim dres Borca", dodao je Lagundžić.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

EVROPA JE MJERILO

Dobrodošlica novim igračima. Nego, hoće li ikad doći neko čija je vrijednost po "transfermarktu" barem milion evra? Zašto Borac nikako ne uspijeva da se plasira u grupu nekog evro-takmičenja? Kako to uspijeva Igokei?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC