• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DAN D" ZA MESIJA, FIFA MOŽE DA MU ZAGORČA ŽIVOT! Ako ovo odluče, Hrvati su jednom nogom već u finalu Mundijala

Autor Haris Krhalić

Argentina bi mogla da bude bez dvojice najboljih fudbalera u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

 Mesi bi danas mogao biti kažnjen Izvor: Profimedia

Skandal koji su fudbaleri Argentine napravili nakon meča sa Holandijom mogao bi skupo da ih košta. Bili su bijesni zbog suđenja Antonija Mateua Laoza, koga je FIFA "otpisala" za predstojeće četiri utakmice, bili su gnjevni i na igrače Holandije koji su ih sve vrijeme provocirali, međutim stvari koje su Mesi, Martinez i ekipa napravili poslije završetka utakmice - mogle bi da ih koštaju čak i nastupa u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

FIFA je brže-bolje pokrenula disciplinski postupak protiv Argentine, a s obzirom na delikatnost situacije i tajming, sve bi moglo da se riješi dan uoči utakmice sa Hrvatskom (utorak, 20.00 - "Lusail stadion").

U saopštenju koje je FIFA objavila navodi se da je otvoren disciplinski postupak protiv FS Argentine zbog kršenja članka 12 iz pravilnika koji se odnosi na nedolično ponašanje igrača i službenih lica, a navodno se toodnosi na uvrede koje je Martinez uputio Van Galu i zbog toga bi Argentina mogla da ostane bez golmana! A u strahu su i zbog Lionela Mesija koji je vrijeđao holandskog igrača Vuta Veghorsta, provocirao Van Gala i govorio o sramotnom izboru sudije.

"Je*ao sam te dva puta, dva puta sam te je*ao, pe*erčino...", vikao je Martinez najstarijem selektoru na Svjetskom prvenstvu, dok je počastio i Laoza: "On je ubjedljivo najgori sudija na Svjetskom prvenstvu. Produžio je drugo poluvrijeme 10 minuta jer je htio da oni izjednače".

FIFA je pod velikim pritiskom, ako kazni Argentince u ovakvom momentu, to bi značajno "poguralo" Hrvatsku, ali ako ignorišu - onda će sve prethodne odluke biti preispitivane.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC