• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preuzeo sam 4 tima nakon Mihe, svi su mi pričali isto! Poznati Italijan mu uvijek ponavljao: Siniša, moraš u Real Madrid

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni napadač došao da se oprosti od Siniše Mihajlovića i da izrazi saučešće porodici.

 Vinćenco Montela Siniša Mihajlović i Real Madrid Izvor: Profimedia/Massimo Percossi

Bivši italijanski reprezentativac i trener Vinćenco Montela (48) došao je u zgradu rimske opštine Kampidoljo da izjavi saučešće porodici Siniše Mihajlovića, srpske legende koja je preminula u petak. On je poslije zagrljaja i rukovanja sa Mihinim najbližima razgovarao sa novinarima: "Ovo je tužan trenutak. Poznavali smo se 25 godina, zajedno sa Arijanom i njenom porodicom", rekao je Montela. On i Mihajlović bili su rivali dok je "Aeroplanino" nastupao za Sampdoriju i Romu, a potom je Italijan često "nasljeđivao" ekipe u kojima je Siniša bio trener - Katarniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan...

"Preuzeo sam četiri tima poslije njega i niko, od ekonoma do predsjednika, nije govorio loše o njemu. Isto je bilo i u Kataniji, Fiorentini, Sampdoriji i Milanu. Bio je voljen prije svega kao čovjek. To je njegova najveća vrlina", rekao je Montela, koji trenutno radi u Turskoj i vodi tim Adana Demirspor.

Na pitanje da ispriča neku anegdotu u vezi sa Mihajlovićem, Montela se nasmijao. "Svaki put kada sam ga sreo, govorio sam mu da ide u Real Madrid, da bih ga i tamo pratio", rekao je on, pa dodao važnu poruku, da je Siniša pokazao svima kako se bori. "Mihajlović je ostavio autentičnu poruku za one koji pate i koji su bolesni. Bio je originalna osoba i uvijek je bio dosljedan sebi".

U nedjelju je Mihajlovićev rođeni brat Dražen donio srpsku zastavu i njom prekrio kovčeg naše legende, a porodici je saučešće izjavio i predsjednik Lacija, koji je na kovčeg stavio Mihajlovićev dres sa brojem "11", koji je dao i Mihinim sinovima. Siniša Mihajlović biće sahranjen u ponedjeljak u 11 časova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC