• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerka Italije se poklonila Siniši: Izjavila saučešće Mihinoj supruzi, pa se ovim riječima oprostila od Srbina

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I Đorđa Meloni došla je da uputi posljednji pozdrav Siniši Mihajloviću

 Đorđa Meloni o Siniši Mihajloviću Izvor: Anadolia/Riccardo De Luca

Italijanska premijerka Đorđa Meloni u nedjelju je u Rimu došla da se pokloni tijelu Siniše Mihajlovića, izloženom u kovčegu u kojem će srpska fudbalska legenda biti sahranjena u ponedjeljak u 11 časova. Nakon što je Sinišin brat Dražen Mihajlović donio srpsku zastavu i stavio je preko kovčega, nakon što je predsjednik Lacija Klaudio Lotito donio nekoliko Mihinih dresova sa brojem "11", premijerka je provela nekoliko trenutaka u razgovoru sa Mihajlovićevom suprugom Arijanom. Poslije toga se kratko obratila:

"Mihajlović je ostavio poruku svijetu, koja nije samo o fudbalu. Ličnost kao Siniša Mihajlović nosi hrabrost. Hrabrost dolazi sa znanjem koje je Mihajlović mogao da prenese i zato je bio poštovan od svih koji su navijali za njegove timove, a poštovali su ga i oni koji su navijali protiv njegovih ekipa. Život je bitka i morate da znate kako da se borite. On je to radio sa čašću i poštujući pravila. To je radio tokom života u fudbalu, to je radio kao muškarac i to je radio boreći se protiv bolesti, sve do kraja".

"To je nešto što je vrijedno divljenja, jer je to velika zaostavština koja ostaje iz uloge koju je Mihajlović imao u društvu. Možete da budete trener, fudbaler, ali i još mnogo toga. Ključno je to da kada imate uticaj na druge onda sve to prenesete i na njih. A on je znao kako to da uradi. I to je razlog zbog kojeg bi trebalo da mu budemo zahvalni", rekla je premijerka zemlje u kojoj je Mihajlović živeo 30 godina.

Siniša će biti sahranjen u Rimu u ponedjeljak.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC