• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentincu nije prvi skandal! I žena ga pitala - zašto tako? Napravio haos nakon finala, opet pokazao grozan gest (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Golman Argentine Emilijano Martinez napravio je skandal i opet nije mogao da se kontroliše

 Emilijano Martinez gestikulirao nakon finala Mundijala Izvor: Profimedia/Profimedia/PRESSINPHOTO

Neshvatljivo vulgaran bio je argentinski golman Emilijano Martinez poslije finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske, u kojem je bio jedan od heroja istorijskog uspjeha svog tima. Na čelu sa Leom Mesijem, Južnoamerikanci osvojili su titulu, a "Dibu" je bio na momente ključan igrač tokom turnira u Kataru.

Nakon što je u penal-seriji uspio da odbrani jedan udarac i nakon što je u završnici drugog produžetka čudesno sačuvao rezultat 3:3 na semaforu, golman Aston Vile otišao je po nagradu za najboljeg golmana i sa njom vulgarno gestikulirao ka nekome. Pretpostavka je da je to uradio jer je čuo da mu je neko zviždao, ali i pored toga iznenađuje njegova vulgarnost na pobjedničkom podijumu.

To, ipak, neće biti potpuno iznenađenje za njegove zemljake, jer je na isti način gestikulirao i prošle godine u Brazilu, kada je Argentina pobjedom protiv domaćina na Marakani osvojila titulu Kopa Amerika. Pogledajte kako se tada ponio.

"DUŠO, TO JE ADRENALIN"

Izvor: Profimedia/PRESSINPHOTO

"Generalno, veoma sam miran tip, ali kada adrenalin poraste, onda se promijenim. Moja supruga ponekad viče na mene i kaže 'Kako možeš da budeš tako različit na terenu i van njega?'. Odgovorim joj - Dušo, to je adrenalin", rekao je Martinez u nedavnom intervjuu o svom ponašanju. 

On je bio kritikovan tokom Svjetskog prvenstva i poslije utakmice Argentina - Holandija, kada je skočio na selektora Evropljana Luja Van Gala. Nakon meča vikao mu "je**o sam te".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC