• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragovićev menadžer podigao buru, Zvezda se oglasila: Bio je na sastanku sa Terzićem, sve mu je jasno rečeno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragović hoće da ide, ali klub to ne želi!

 Aleksandar Dragović ne ide iz Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je dovela prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, reprezentativca Srbije Uroša Spajića koji je došao kao slobodan igrač. Otkrio je on na svom predstavljanju kada možemo da ga očekujemo na terenu, ali se pričalo i o drugim mogućim transferima. 

Sportski direktor Mitar Mrkela je odgovorio na pitanje novinara da li dolazak Uroša Spajića znači odlazak nekog od štopera, a posebno se dotakao izjave menadžera Aleksandra Dragovića da iskusni Austrijanac hoće da ide iz kluba. 

"Što se Dragovića tiče, stav kluba je bio jasan od samog početka - u ovom prelaznom roku ne može da ide nigdje. Pročitao sam izjavu Dragovićevog menadžera. Aleksandar je bio prije neki dan na razgovoru kod Zvezdana Terzića i jasno mu je rečeno ovo o čemu smo pričali i Dragović je pristao da ostane do ljeta", rekao je Mrkela. 

Zatim se dotakao novih pojačanja, ali i eventualnih odlazaka iz kluba na ovu zimu. Ponude postoje, pogotovo za dva mlada i kvalitetna fudbalera. 

"Što se dolazaka tiče biće sigurno nekih dolazaka, ali ne vjerujem da će se to desiti do Nove godine. Vjerovatno tek kad prelazni rok zvanično počne. Što se odlazaka tiče, ponude postoje i znate o kome se tu radi, to su naši najtraženiji igrači. Prije svega mladi Strahinja Eraković i Stefan Mitrović. Postoji mogućnost da Strahinja Eraković ode, ali to će zavisiti od ponuda", zaključio je Mrkela. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC