• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka - Džaka opet provocirao Srbe! Pjevali mu o Jašariju i Rugovi, a evo šta je Granit uradio! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sramotne provokacije Granita Džake za Srbe i Srbiju se nastavljaju!

 Grant Džaka slavio uz pjesmu protiv Srba Izvor: Profimedia/Mustafa Yalcin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Skandalima sa Granitom Džakom nikad kraja! Sada je ponovo švajcarski fudbaler albanskog porijekla provocirao Srbe, ovoga puta u Londonu i to u društvu albanskog pjevača Amarilda Ndreče. 

Ovaj muzičar je objavio snimak iz kluba u kome sjedi pored Granita Džake i pjeva mu pjesmu u kome pominje Adema Jašarija, Ibrahima Rugovu i vrijeđa Srbe! Na snimku koji je vidjelo preko 800.000 ljudi vidjelo se kako se Džaka smješka, a pjevač je ui komentaru ostavio dio pjesme:

"Pobijedio Srbiju loptom, onda slavi sa imenom legendarnog Adama Jašarija na grudima. Čast mi je zbog jednog Albanca, Granita Džake", dio je pjesme! Pogledajte kako je ta scena u klubu izgledala:

Sada Džaki nije smetalo pominjanje albanskog teroriste Adema Jašarija, iako je javno rekao da nije zbog njega slavio sa dresom na kojem piše Jašari u meču sa Srbijom. Navodno je to uradio upravo zbog igrača koji je nosio dres sa brojem 26 Ardona Jašarija.

"Ne, nikakva politička pozadina. Došao je u mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvijek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio", tada je rekao Granit Džaka.

Ta izjava ga je na Mundijalu spasila suspenzije, iako nije samo nošenje dresa njegov grijeh na tom meču. On se konstantno sukobljavao sa igračima Srbije, provocirao, a na kraju ulazio i u fizičke sukobe! Prisjetite se toga:

Na kraju je i Švajcarcima dojadilo pa su se javno okrenuli protiv jednog od svojih najboljih igrača i tražili da mu se oduzme kapitenska traka. Vidjećemo da li će FS Švajcarske ili FIFA reagovati poslije novog ispada.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC