• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivale fotke - Ronaldo kupuje ovu vilu u Arabiji? Kristijano će živjeti u luksuznom kraju, čuvaće ga policija!

Autor Nemanja Stanojčić

Kristijano Ronaldo mogao bi da živi u ovoj vili u Saudijskoj Arabiji.

 Kristijano ROnaldo vila u Saudijskoj Arabiji Izvor: propertyfinder/printscreen/Profimedia

Kristijano Ronaldo (37) karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Potpisao je najveći ugovor u istoriji sporta, a u utorak je i zvanično predstavljen kao član Al Nasra, uz sve to uskoro bi mogao da postane i vlasnik jedne luksuzne vile. Doduše, nije se baš proslavio na konferenciji za medije, pošto je promašio državu u kojoj se nalazi.

Neće to mnogo smetati ni njemu ni vlasnicima, pošto su britanski mediji pronašli fotografije jedne velelepne vile koja bi mogla da postane novi dom za Kristijana, njegovu djevojku Goerginu Rodrigez i djecu. Bili bi na taj način izolovani od strogih islamskih zakona i imali bi više mjesta za sebe i za svoje ideje i planove. Cijena ove vile procjenjuje se na skoro 14 miliona evra.

Al Nasr je klub koji se nalazi u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu i poznat je po svojoj konzervativnosti. Lokalci se mole pet puta na dan, temperature ljeti znaju da pređu 50 stepeni celzijusa, a suv vetar umije sa sobom da donese i pijesak. Zbog svega toga Ronaldo bi mogao da se izoluje i da kupi sebi i svojim najbližima mir i tišinu. Potpisao je dvogogodišnji ugovor sa klubom, ali je cilj da bude jedan od ambasadora Saudijske Arabije prilikom kandidature za organizaciju Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Ukoliko kupi spomenutu vilu živjeće u jednom od najbogatijih dijelova, kraju koji se zove "Al Muhamadijah" koji je poznat po luksuznim restoranima, privatnim školama i koji se nalazi u blizini stadiona Al Nasra. U tom luksuznom naselju postoje dodatni bazeni, manji tržni centri,vrtići, klinike, teretane, napravljen je tako da ljudi koji žive tu ne moraju da napuštaju taj kraj.Zaštićen je zidovima i čuva ga policija. Doduše i tu je zabranjena konzumacija alkohola.

Pogledajte i kako izgleda vila koja bi uskoro mogla da bude u Ronaldovom vlasništvu. Unutra postoji i olimpijski bazen:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC