• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BLAM Kristijana Ronalda na prvoj konferenciji: CIJELI SVIJET se smije Portugalcu - on NEMA POJMA gdje je došao?! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Slavni fudbaler napravio veliku grešku tokom obraćanja medijima, što su na društvenim mrežama jedva dočekali njegovi kritičari.

 kristijano ronaldo se obrukao  Izvor: Twitter/footballdaily/printscreen

Kristijano Ronaldo je pojačao Al-Nasr u Saudijskoj Arabiji i već je predstavljen kao fudbaler tog tima. U utorak je prvo održao konferenciju za novinare, a zatim odradio i prvi trening sa ostatkom ekipe. Ipak, nakon odlaska slavnog portugalskog asa u Aziju, malo ko priča o fudbalu. Iako je on na konferenciji pokušao, potkrala mu se jedna greška!

fudbalski fanovi na društvenim mrežama ismijavaju Portugalca jer je promašio ime države u kojoj nastavlja karijeru! Iako je rekao da je pratio fudbal u Saudijskoj Arabiji i da zna kakav je kvalitet u tamošnjoj ligi, Ronaldo je u jednom trenutku pomiješao dve države koje nemaju mnogo sličnosti. Umjesto Saudijske Arabije pomenuo je Južnu Afriku - koja barem na engleskom ima iste "inicijale" (South Africa). Poslušajte:

Ovaj kratak snimak brzo je postao hit među onima koji nisu Ronaldovi obožavaoci, a koji ga sada peckaju da nije siguran ni u kojoj se zemlji nalazi. Baš ta greška prilikom pominjanja zemlje u kojoj nastavlja karijeru za mnoge je argument da je Kristijano Ronaldu u Al-Nasru samo zbog novca i da ga uopšte ne zanima klupski projekat o kojem je pričao na prvoj konferenciji.

Podsjećamo, Kristijano je tokom obraćanja govorio kako želi da cijeli klub podigne na viši nivo i kako mu je izazov da sa ovom ekipom obara rekorde. On želi da usadi šampionski mentalitet svojim saigračima, kao i da pomogne ženskom timu svog kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC