• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za četiri mjeseca ostario deset godina u Čelsiju: Trener otekao, podočnjaci naduvani - "Imam najteži posao na svijetu!"

Autor Dragan Šutvić

Mnogi bi htjeli na klupu Čelsija, ali nisu znali da je ovako stresno.

 kako izgleda trener čelsija  Izvor: Profimedia

Čelsi je u najvećoj krizi još od 1995. godine, a naravno da je najviše pod lupom novi menadžer Grejem Poter. Naslijedio je daleko poznatijeg Tomasa Tuhela na klupi Čelsija pošto se Nijemac sukobio "na krv i nož" sa vlasnikom Todom Bolijem, a ni slabiji početak sezone "plavaca" mu nije išao u korist... Međutim koliko god se Poter trudio - i dobijao pojačanja - ne uspijeva da izvuče klub iz problema i za sada njegov angažman ne može da se ocijeni pozitivno.

Poteru je povjeren dugoročni projekat, ali poslije toliko kikseva šuška se i o rastanku poslije četiri mjeseca. Ukoliko dođe do toga, engleskom treneru će za uspomenu ostati podočnjaci koje je zaradio od oktobra...

Navijači su primijetili da je Poter (47) "za četiri mjeseca ostario deset godina", pošto ga brige more otkako je došao na Stamford bridž. Zbog stresa i problema sa kojima se nosi na klupi "plavaca", koji imaju dvocifren broj povrijeđenih igrača (i to nosilaca), Poter je otekao u licu, dobio bore, podočnjaci su mu sve tamniji... Reklo bi se, iako je to posao iz snova za većinu trenera, nekada jednostavno iziskuje previše.

"Ljudi, imam najteži posao u fudbalu. Znam da imamo samo jednu pobjedu u poslednjih 10 utakmica, ovo je velik izazov za sve u klubu. Moramo da se skupimo, da pokažemo da smo jaki i da izgradimo opet ono čega nema. Razumijem od samog starta gdje sam došao, ovo je sve zajedno jako teško. Izazovno i stimulativno, ali i jako teško. Kažem, vjerovatno je to najteži posao u fudbalu, jer svi vide Čelsi u samom vrhu, svi imaju visoka očekivanja od nas", poručio je Poter poslije poraza Čelsija od Fulama u kome je njihovo posljednje pojačanje Žoao Feliks dobio crveni karton i pauziraće tri utakmice.

Pogledajte kako je Poter izgledao na početku mandata u Čelsiju, a kako poslije 19 utakmica u kojima je ostvario osam pobjeda, četiri remija i sedam poraza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC