• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRISTIJANO RONALDO UCJENJIVAO PRIJATELJA - ZATO JE SVE PUKLO! Tražio mu klub za kraj, a onda su prekinuli saradnju!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatna priča španskih medija o ponašanju jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

 Kristijano Ronaldo ucjenjivao Mendeša Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je transferom u Saudijsku Arabiju, odnosno tamošnji Al-Nasr, napravio pravu fudbalsku revoluciju. Svjetla pozornice na kratko su usmjerena ka tom dijelu tijela, čak je i PSŽ igrao prijateljsku utakmicu protiv najboljih klubova iz Rijada, a čini se da je slavni Portugalac i "iza scene" napravio neke postupke o kojima će se pričati. Ronaldo je prije odlaska u Aziju raskinuo saradnju sa dugogodišnjim agentom, a o tome zašto mu Žorž Mendeš više nije menadžer već je bilo riječi.

Španski mediji tvrde da je čuveni portugalski fudbaler ucjenjivao Mendeša prije nego što je njihova saradnja raskinuta. Po pisanju lista "El Mundo", Kristijano je želio da karijeru nastavi u Bajernu ili Čelsiju, dok ga ostale opcije koje je Mendeš mogao da mu ponudi uopšte nisu bile privlačne. "Bajern Minhen, Čelsi ili prekid saradnje", navodno je Kristijano Ronaldo rekao čovjeku koji je vodio računa o njegovoj karijeri, nekoliko nedjelja prije nego što su prekinuli svaki kontakt.

Naravno, do Ronaldovog transfera u ove klubove nije došlo i čini se da su oba tima imala razloge za to. Čelsi je razmišljao o potpisu, novi vlasnik Tod Boli bio je zainteresovan za bombu u Premijer ligi, ali Tomas Tuhel nije bio spreman za takvu saradnju. Tadašnji trener "Plavaca" nije vidio Ronalda u svom timu, a slično je bilo i u Bajernu gdje je čuveni Oliver Kan presjekao i odlučio da se Portugalac ne uklapa u sistem koji trenutno forsiraju.

Kristijano je mjesecima želio da napusti Mančester junajted, a Žorž Mendeš je povremeno predlagao klubove koji bi mogli da budu dobra opcija. Tokom prethodne jeseni pričalo se da su za Ronalda zainteresovani Borusija iz Dortmunda i Atletiko Madrid, ali transferi u taj klub nisu bili blizu realizacije. Pitanje je i da li bi se Portugalcu svidjele te opcije jer je želio samo Bajern i Čelsi...

A na kraju, igraće u Saudijskoj Arabiji. Biće to potpuno novo iskustvo za njega, pošto se prvi put u karijeri seli van Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC