• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIDITE SE, VIDITE ŠTA STE URADILI! Džaka pobjesnio nakon haosa svog brata: Umalo tuča kapitena

Autor Haris Krhalić

Granit Džaka se javio nakon loših rezultata i još gore atmosfere u Bazelu.

 Svađa Džake i Freja Izvor: Profimedia

Dok čeka Marka Lazetića, Bazel igra najlošiju sezonu u 21. vijeku. U ovom milenijumu nije im se dešavalo da sezonu završe ispod trećeg mesta, a poslije poraza od Lucerna (3:2) tek su na petom. Ipak, nisu to jedini problemi koji ih more, pošto je atmosfera u timu katastrofalna. U centru pažnje su kapiteni Fabijan Frej i Taulant Džaka, rođeni brat Granita Džake, koji su se pošteno zakačili tokom vikenda.

Frej je pobjesnio na svoje saigrače jer nisu otišli da pozdrave navijače poslije poraza, zbog čega je prigovorio i Džaki, na šta ga albanski vezista nije poslušao - nego je krenuo u verbalnu raspravu. Bilo je teških riječi i samo su saigrači koji su bili kraj njih spriječili fizički obračun.

Nije se samo na tome završilo, pošto su vijesti o katastrofalnoj atmosferi u Bazelu stigle i do Granita Džake. Bivši fudbaler ovog kluba (nastupao je za njih do 2012. godine) oglasio se oštrom porukom na Instagramu, mnogi vjeruju i na insistiranje Taulanta. "Tim ne može da funkcioniše! Jedino mi je žao navijača. Podržavaju vas svake nedjelje i ovo je nagrada? Trebalo bi da se stidite zbog onoga što se desilo klubu! Nevjerovatno...", napisao je Granit i time oduševio navijače.

Frej se inače kasnije izvinio da je pogrešno shvatio da su neki igrači otišli u svlačionicu, čime je pokušao da izgladi stvari između saigrača, ali pitanje je kako će se čitava saga završiti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC