• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar u Hrvatskoj: U Metkoviću "upoznavanje i jačanje timskog duha"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trebinjci otputovali na pripreme, trener Marko Maksimović poveo 27 fudbalera.

 FK Leotar Trebinje na pripremama u Metkoviću Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Leotara otputovali su na pripreme u Hrvatsku, a put Metkovića šef stručnog štaba Marko Maksimović poveo je 27 fudbalera.

Trebinjci će ostati deset dana na jugu Hrvatske, gdje će nastojati da se što bolje pripreme za velika iskušenja koja ih očekuju u drugom dijelu sezone u m:tel Premijer ligi BiH.

U Metkoviću, trebinjski "plavo-bijeli" odigraće tri prijateljske utakmice. U srijedu, prvog februarskog dana, rival će im biti Mladost iz Ždralova kod Bjelovara, tri dana kasnije zakazan je duel sa Tomislavom iz Tomislavgrada, a posljednji meč na programu je 8. debruara protiv domaće Neretve.

"Odigraćemo tri pripremne utakmice, ali ćemo ovaj period iskoristiti da se bolje upoznamo i da izgradimo timski duh", rekao je trener Leotara Marko Maksimović za klupski sajt. "Čekaju nas dobri uslovi za rad, smještaj i protivnici po mjeri za ovu fazu priprema. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti i da ćemo moći da odradimo sve što smo planirali."

SPISAK PUTNIKA: Dušan Puletić, Risto Perišić, Obrad Bejatović (golmani), Đoko Milović, Marko Čubrilo, Darko Đajić, Dejan Uzelac, Zoran Milić, Andrej Đurić, Mihailo Cmiljanović, Božo Prusina, Mahir Кarić, Amar Tahrić, Marko Perišić, David Čavić, Boban Georgiev, Luka Кnežević, Amar Đuderija, Miloš Aćimović, Ognjen Todorović, Denis Stojković, Haris Handžić, Aleksa Spaić, Matija Glogovac, Filip Кolak, Aleksandar Milaković i Danilo Šipovac.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC