• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni fudbaler u poluvremenu završio karijeru: Srbin ga zamijenio, a Mesut Ozil podivljao - penzija i nova karijera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mesut Ozil je samo odjednom odlučio da batali fudbal, iako bi mnogi rekli da je to sa njim slučaj još od 2018. godine.

 Mesut Ozil završio karijeru na poluvremenu Izvor: Profimedia

Turski mediji prenose da je bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil odlučio da se penzioniše u 35. godini. Ozil je već nekoliko sezona u velikom igračkom padu i trenutno je član turskog Bašakšehira u kome uopšte nije zadovoljan, pa je nezadovoljstvo sa poluvremena utakmice protiv Kajzerispora (0:1) kulminiralo time da batali fudbal. Za sada je sve nezvanično, ali navodno bi svakog trenutka trebalo da se oglase Ozil i Bašakšehir.

Ozil je jučerašnji meč počeo od prvog minuta, da bi ga na poluvremenu zamijenio Danijel Aleksić, a navodno je Nijemac odmah otišao sa stadiona i neće doći na iduće treninge. Saigrače i čelnike kluba obavijestio je da ne planira više da igra fudbal i zato je tražio da raskinu ugovor koji važi do posljednjeg dana juna ove godine.

Šampion svijeta sa Njemačkom iz 2014. godine jedva se nakanio da ode iz Arsenala u kome je bio najplaćeniji fudbaler, a fudbalski nije doprinosio još od 2018. godine. Nakon dugačke sage, stigao je uz mnogo pompe u Fenerbahče 2020. godine, ali se ni u ovom klubu nije proslavio. Pričalo se da će završiti karijeru još prošlog ljeta, ali je prihvatio poziv Bašakšehira, međutim ni u ovom klubu nije imao nikakav uticaj na igru.

Igrao je na samo osam mečeva i ukupno upisao svega 187 minuta za istanbulski klub prije nego što mu se smučilo. Nezvanično, Ozil bi sada mogao da promijeni karijeru i okrene se e-sportu.

"Više će se baviti e-sportom, možda i profesionalno. On je zaista dobar u Fortnajtu, moram da budem iskrenm Ne bih se iznenadio da jednog dana počne da se takmiči u tome", rekao je Erkut Sogut, agent proslavljenog fudbalera koji je osim pomenutih klubova igrao još i za Verder i Real Madrid.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC