• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZANE, OVO JE SRAMOTA! Crno-bijeli PREGAŽENI u Humskoj - 0:4! Šamar pred Evropu i derbi, nezapamćena blamaža

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je protiv Mladosti iz Novog Sada odigrao jednu od najgorih utakmica na domaćoj sceni u 21. vijeku i pošteno se obrukao. Navijači su zviždali poslije užasne partije.

 Partizan izgubio od Mladost GAT 0:4 Izvor: MN PRESS

Partizan se večeras propisno obrukao u Humskoj pošto je doživio jedan od najneprijatnijih poraza u domaćem prvenstvu u 21. vijeku. Novosadska Mladost, klub koji prvi put u istoriji igra u Superligi, razbila je Partizan 4:0 (2:0) pred dvije-tri hiljade promrzlih navijača. Crno-bijeli su djelovali potpuno beskrvno, nezainteresovano za igru, dok je Mladost koristila svaki poklon - a bilo ih je - za vjerovatno najveću pobjedu od osnivanja kluba.

Mladost je već poslije deset minuta imala 2:0 na semaforu jer ih je častio Svetozar Marković. Poklonio je golove Galu i Dalbelu, dok ni tri promjene koje je trener Petrić napravio na poluvremenu nisu ništa promijenile. Fejsa je odmah skrivio jedanaesterac i dozvolio Maksimoviću da postigne gol sa "kreča" u 54, da bi i Milić postigao prvenac u 58.

Očekivano, navijači su izviždali fudbalere Partizana koji dugo nisu ovako razočarali u Humskoj i to pred evropsku utakmicu sa Šerifom, tako da u Moldaviju neće putovati sa osmijehom na licu, da stvar bude gora po njih - i "vječiti" derbi je iza ugla. Samo što su igrači Partizana uspjeli da smanje prednost u odnosu na Crvenu zvezdu na osam bodova, opet su to prokockali i sada je -11.

Problem za Petrića je što i Partizan nije ulazio u šanse, jedinu priliku je zapravo imao Menig kada je pogodio stativu u nastavku, dok je još jednom Rikardo Gomeš bio "nevidljiv" i petu utakmicu je zaredom bez gola.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Kme kme kme...😂😂😂

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC